2777
2789
عنوان

مادرا ی لحظه....

84 بازدید | 11 پست

ب بچتون تاحالا دگزا زدین؟دکتر بردم دگزا زد براش ۴سالشه تب داشت سرماخورده تبش پایین اومده اما بی حاله و خوابه همش عرقم زیاد میکنه نگرانم

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برای تبش عرق زیاد کرد الان دیگ اونقد عرق نکرده ولی بی حالو خوابه

دگزا خوب نیس خیلی ضرر داره ولی خروسک چون خطرناکه و احتمال خفگی داره باید دگزا زد ولی من هرچی پسرم تب کرده حتی تب های خیلی شدید دگزا ندادن دکترا.

البته حالا اشکال نداره ها میگم پسر منم دوبار تاحالا زده 

کاش نمیزدم انقد بهم ریختم ک نگو

نه عزیزم اصلا اشکالی نداره میگم ک منم دوبار تاحالا به پسرم زدم  پسر منم ۴سالشه . ولی درکل خواستم بگم دکترشو عوض کن از این به بعد . پسر من وقتی مریض میشه دکترش اصلا دارو نمیده میگه ویروس باید دورش رد بشه این داروها همش ضرره برا موارد اورژانسیه.فقط تبش باید کنترل شه با استانینوفن پاشویه دیگه نهایت خیلی شدید بود بروفن 

نه عزیزم اصلا اشکالی نداره میگم ک منم دوبار تاحالا به پسرم زدم  پسر منم ۴سالشه . ولی درکل خواست ...

پس نگران نباشم برای خوتبه زیادو حالت گیجیش 

ممنونم عزیزم❤️

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
پس نگران نباشم برای خوتبه زیادو حالت گیجیش  ممنونم عزیزم❤️

اون حالتشو میتونی زنگ بزنی جایی بپرسی گلم . ولی درکل منم دگزا زدم موردی نداره.

ممکنه خواب زیادش بخاطر مریضیش باشه 

خواهش میکنم عزیرم