2777
2789
عنوان

نشستم گریه میکنم

150 بازدید | 20 پست

سه ماه میشه پریود نشدم مجردم هرچی دمنوش خوردم جواب نداده چیکار کنم 

نمیخواستم دکتر شیمیایی برم پلی کیستیکم دلم نمیخواست باز داروی هورمونی بته بهم در صورتی مه دفعت قبل فقط متفورمین داد بهم وای خدایا دارم دیونه میشم 

چیزی دارید که فوری پریود بشم؟؟

سه ماه پریود نشدن الکی نیس ک پیگیری نمیکنیا👀باید حتما دارو بخوری یکی دو روز ک عقب نیوفتاده بگیم زعفرون بخور

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک 6 ماه نشدم و مجردم چی اضافه وزن داری؟؟ 

وای شیش ماه چجوری اعصابت خورد نشد چیکار میکنی ؟ 

نه بابا یه مدت همه بهم میگفتن داری میشکنم اضافه وزن اصلا ندارم اندامم اوکیه وزنم اوکیه 

سه ماه پریود نشدن الکی نیس ک پیگیری نمیکنیا👀باید حتما دارو بخوری یکی دو روز ک عقب نیوفتاده بگیم زعف ...

پیگیری کردم هزار تا راه امتحان کردم دیدم میگن برو طب سوزنی رفتم اونجا نورمون درمانی رفتم دکتر طب سنتی برا ماساژ و دارو باد کشی کردم گرم کردم چیزای کرم خوردم روغن تراپی و….

وای شیش ماه چجوری اعصابت خورد نشد چیکار میکنی ؟  نه بابا یه مدت همه بهم میگفتن داری میشکنم اضا ...

من احتمال زیاد هورمونام بهم ریخته بخاطر کنکور و تو خونه موندن. اضافه وزن حدودل 17 کیلو اضافه دارم... نه برام بهتر بود.. ولی خب بعد مسافرتم باید برم دکتر 

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 
پیگیری کردم هزار تا راه امتحان کردم دیدم میگن برو طب سوزنی رفتم اونجا نورمون درمانی رفتم دکتر طب سنت ...

حالا هرجور صلاحته ولی اینا راه حل نیس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !