2777
2789
عنوان

بچه ها کمک ... مربوط به دندونه

58 بازدید | 3 پست

بچه ها من یه ویروسی گرفتم که خیلی داغونم کرده ... یعنی کل بدنم درد میکرد و سردرد و گلومم به شدت درد میکرد یهو گلو دردم شد گلو درد چرکی چرک آورد و کل دهنم شروع کرد تبخال زدن و آفت زدن ... لثه هام ورم کرد و بعد ورم افت زد (هم دندان های بالایی هم دندان های پایینی همشون بلا استثنا ) الان دیدم زیر فکم درد می‌کنه یهو دیدم ورم کرده و سفت شده دست میزنم درد می‌کنه بگید چیکار کنم 

دکترم رفتم پری روز یعنی هنوز به این اوضاع نرسیده بودم ... 

راه حلی چیزی دارید بگید تا فردا که میرم دکتر حداقل از درد این در امان بمونم 

بعد اینکه بچه ها به نظرتون خطر ناکه؟ دکتره کلا تقویتی برام نوشت و سرم و اینا الان خیلی بهترم ولی اوضاع دندونم داره نگرانم می‌کنه عفونت سرایت کرده به اونا

من هر شب مسواک میزنم ... الان این چند وقته که متورم شده یعنی آنقدر درد می‌کنه مسواک زدنی خونریزی ام می‌کنه اصلا اوضاعم خیلی خراب شده 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
میگن میخک بزار رو لثه اما من یه بار دندون درد داشتم گزاشتم از بس تلخ بود دندون دردم یادم رفت

مرسی عزیزم الان میخک نیست خونه بدبختی عطاری ام باز نیست 🥲 یعنی ۵ روزه هیچی نخوردم جز مایعات ... ۲ روز اول گلوم نمیذاشت چیزی بخورم بعدش یهو شد دندون و گلوم الان کلا دندونم شده 🥲

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم الان میخک نیست خونه بدبختی عطاری ام باز نیست 🥲 یعنی ۵ روزه هیچی نخوردم جز مایعات ... ۲ ر ...

😒 میخوای بیارم برات اگه تهرانی؟یا اگه دازوخانه نزدیکته اسپری بی حسی بگیر یا بگو اسنپ بیاره

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍