2777
2789
عنوان

بچه ها نگرانم

181 بازدید | 10 پست

خیلی وقته پریود نشدم مادرمم فوت کرد دیگه روم نمیشه به کسی بگم که خیلی وقته پریود نمیشم روم نمیشه به بابام بگم بابامم بیماری دوقطبی داره هیچکی نیست کمکم کنه دارم میمیرم کسی نیست منو ببره دکتر روشی دارین که جواب بده زودتر پریود بشم چون ظرف میشورم جلو شکمم خیس میشه میگم شاید رحمم سردی کرده حالا روشی دارین دوباره پریود شدم اولین بار بعد هزار بار گرمی خوردن پریود شدم اینبار یه روشی بگین بشم 

۲ یا ۳ روز پس هم تو ادرارم خون بود که مادر بزرگم میگفت پریوده 😐

آخه پریود چه ربطی به ادرار داره ولی الان خوبم خداروشکر 

شما روشی دارین بگین زودتر پریود بشم دیگه هم قطع نشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکمتو گرم بگیر 

اب هم بهش نخوره 

با روغن کنجد یا زیتون ماساژ بده شکمتو

گرمی هم بخور

ترشی و سردی هم نخور

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

فک کنم تنبلی تخمدان یا کیست داری

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

روغن سیاهدونه از عطاری بگیر ماساژ بده شکمت رو سریع پریود میشی

زعفرون دم کن بخور 

و ازهمههههههه مهم تر برو دکتر زنان حتما برو حتماحتماحتما میدونی اگه تنبلی تخمدان داشته باشی دو روز دیگه بعداز ازدواجت چقدرررررر سخت باردار میشی ولی اگه از الان بری عااااالیه

اخه خاله عمه همسایه دوست نداری نوبت بگیر به بهونه این جاها برو دکتر ببخشید این را میگم تاپیک های قبلیت را یه نگاه انداختم فکر کنم مادرت در برابر مشکلاتی که تو زندگی شما بوده از جمله بیماری پدرت خودش را نادیده گرفته و همین سبب شده دیگه نتونه ادامه بده پس تو اون مسیر را نرو تو باید بهترین و شادترین زندگی را داشته باشی و در کنارش سعی کنی پدرت هم یه زندگی اروم را تجربه کنه به یه دوست و آشنا بگو کمکت کنه همرات بشه حتی اگر مجبور بشی هزینه ای ازش کمک بگیری کم کم بهش پرداخت میکنی اگر بیمه تامین اجتماعی باشی میتونی نوبت بیمارستانهای تامین اجتماعی را بگیری و رایگان واست در بیاد برو پیش دکتر زنان بگو اینقدر روز تاخیر داشتم اینقدر روز خون تو ادرارم بوده