2777
2789
عنوان

موقعی که ....

53 بازدید | 12 پست

موقعی که کسی حرفی میزنه یا کاری انجام میده که عصبانی تون میکنه واکنشتون چیه؟

مثلا من خودم همین امشب یکی یه حرفی زد عصبی شدم سریع جوابشو دادم بنظرتون کارم اشتباه بود ؟

چیکار باید بکنم؟

حس میکنم باید تو اینجور مواقع سکوت کنم درسته؟

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بستگی داره

اگه طرف ارزششو داره( منظور خانواده و کسی که سرش به نتش بیارزه) محترمانه بدون هوار حسین و کولی بازی متقاعدش کن اگه مقصر نیستی بفهمون اگرم نه که عذر خواهی و جبران کن

ولی بقیه رو حتی نگاشونم نکن کوچک ترین ری اکشنی نشون نده باور کن یه عده ای ارزش اینکه بهشون توهینم کنی ندارن اینا رو اصن به هیچ جات نگیر چنان میسوزن که ارزو میکردن که ای کاش خاک جد و ابادشونو به توبره میکشیدی ولی ادم حساب میشدن

ببین بستگی داره اگه طرف ارزششو داره( منظور خانواده و کسی که سرش به نتش بیارزه) محترمانه بدون هوار ح ...

از اونجاییکه تعریف از خود نباشه آدم خوش خنده وخوش برخوردیم اگه جوابشونو ندم یا سکوت کنم فکر میکنن هیچی حالیم نیس احمقم اونوقت پیش خودشون میگن آها دیدی کم اورد

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
از اونجاییکه تعریف از خود نباشه آدم خوش خنده وخوش برخوردیم اگه جوابشونو ندم یا سکوت کنم فکر میکنن هی ...

ببین از به جایی به بعد باید به ارامش خودت فکر کنی نه افکار دیگران

بعضا ما به جای جواب دندان شکن ضربه ی دل شکن تحویل بقیه میدیم

من خودم این قضیه برام مهمه که سر عصبانیت دل کسیو نشکنم حالا طرف هر چقدرم خر باشه قرار نیست منم یکی عین اون باشم

ببین از به جایی به بعد باید به ارامش خودت فکر کنی نه افکار دیگران بعضا ما به جای جواب دندان شکن ضرب ...

خوشبحالت 

من موقع عصبانیت هیچی حالیم نمیشه فقط به این فکر میکنم کار طرفو تلافی کتم 

میشه بهم بگی چطوری آرامشت حفظ میکنی موقع عصبانیت❤🙏

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
خوشبحالت  من موقع عصبانیت هیچی حالیم نمیشه فقط به این فکر میکنم کار طرفو تلافی کتم  میشه ...

میدونی منم ادم عصبی مزاجیم به طور ارثی و مشکلات زندگیم هم بدترم کرده طوری که با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 

ولی این جور مواقع به عینه دیدم هر وقت دیوونه بازی دراووردم شرایطمو بدتر کردم و با حس عذاب وجدان بعدش حال خودمو خراب 

از طرفی ادم مغروریم و عذر خواهی برام مشکله

و وقتیم عصبانیتمو کنترل میکنم بعدش خوشحال ترم

وقتی عصبی هستی هر جا هستی فقط بزن بیرون طوری که طرفو نبینی

بعد که اروم شدی تصمیم به حرف زدن بگیر

میدونی منم ادم عصبی مزاجیم به طور ارثی و مشکلات زندگیم هم بدترم کرده طوری که با افسردگی دست و پنجه ن ...

ممنون گلم 

خدا کنه بتونم چون واقعا اینطوری دارم اذیت میشم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
ممنون گلم  خدا کنه بتونم چون واقعا اینطوری دارم اذیت میشم

عزیزم 

یچی بگم بهت؟

فرعون با اینکه ادعای خدایی میکرد عمر طولانی داشت

دلیلشم این بود که ادم خوش اخلاقی بود و عبور و مرور به قصرش برای عموم راحت

پس اینو بدون کنترل خشمت اجر داره☺✨