2777
2789
عنوان

مامانا کمکککککک

11 بازدید | 18 پست
سلام. دخترم یک سال و ده روزشه. از دیروز اسهال شدید شده به طوری که از دیشب تا الان پونزده بار شکمش کار کرده. از بهداشت پرسیدم گفت عوارض واکسن یک سالگی نیست البته من پنچ روزه خامه بهش میدم و دو روز پیش یکم کاستر بهش دادم. یعنی از الرژی ب شیر گاو میتونه باشه چی کار کنم خوب شه.؟
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیر خشک معمولی میخوره چند روز پیش دنت هم دادم ولی چیزی نشد
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
وااای پسر منم از امروز اینجوری شده خیلی اعصابم خورده دکترم بردم دارو گرفتم ولی فرقی نکرده الان مامانم گفت شیر بادوم بهش بده گذاشتم اماده شه بدم بهش خدا کنه خوب شن بچه هامون
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
خامه بدلیل داشتن چربی فراوان باعث اسهال شده.سریعا کته وتخم مرغ آبپز و سیب زمینی ابپز رنده شده بهش بدین. هر یکساعت هم ORS.به هیچ عنوان غذای چرب وشیرین داده نشود.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
قهوه جان یعنی حساسیت ب پروتئین گاوی نداره؟ خامه رو تا چند سالگی نباید بدم؟
اصلا خامه نباید بهش میدادین. روده بچه یکساله از هضم چربیهای خامه عاجزه. بهیچوجه دنت ندین چون هر گونه شیرینی باعث تشدید اسهال میشه.اگر غذاهایی که گفتم نخورد باید حتما سرم بزنه.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
اخه بهداشت گفت همه چی میشه بهش بدیم. منم خامه دادم که مثلا کلسیم داشته باشه قهوه جان ممنون از کمک عزیزم