سلام. بچه ها من شش ساله جایی کار می کنم. ولی اصلا حقوق خوبی نمی ده بیمه هم نیستم. بخاطر یه مشکل پزشکی یه ماهه سر کار نرفتم. و بخاطر اینکه حقوق نمی ده می خوام نرم دیگه. ولی اون هی می گه بیا. بعد شش سال می خواد چهار تومن بده. واسه هشت ساعت کار. بدون بیمه. دیشب زنگ زد و گفت از شنبه بیا. گفتم نمیام دیگه. ولی گفت بیا. چی کار باید بکنم. هی می گم برم ولی پام نمی کشه. چون حقوقو تیکه تیکه می ده و میگه ندارم. در حالی که ماشینش میلیاردیه. حالا نرم بازم زنگ می زنه بهم. وقتی اینقد بهم رو می زنه دوست ندارم هی نه بگم بهش. ولی دیگه دلمم نمی خواد برم اونجا. چی کار کنم یعنی
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بگو اضاف کن برام و بیمه بکن منو تا بیام و هرماه هم باااااید برام اضاف کنی شرایط براش ب ...
به خدا همون یه ذره حقوقو هم ذره ذره می ده. مثلا سر وقت هم نمی ده. امروز یه تومن. یه هفته دیگه 500. یه هفته بعد 1 تومن و... هر دفعه هی باید زنگ و پیام بزنیم که پول بده. یعنی باید حقوقو گدایی کنیم ازش
برو وقتی میبینی انقد اصرار داره به اومدنت ولی بگو من شرایطم تغییر کرده حقوق طبق اداره کار و بیمه ...
به خدا همون یه ذره حقوقو هم ذره ذره می ده. مثلا سر وقت هم نمی ده. امروز یه تومن. یه هفته دیگه 500. یه هفته بعد 1 تومن و... هر دفعه هی باید زنگ و پیام بزنیم که پول بده. یعنی باید حقوقو گدایی کنیم ازش