2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

84 بازدید | 20 پست

سلام. بچه ها من شش ساله جایی کار می کنم. ولی اصلا حقوق خوبی نمی ده بیمه هم نیستم. بخاطر یه مشکل پزشکی یه ماهه سر کار نرفتم. و بخاطر اینکه حقوق نمی ده می خوام نرم دیگه. ولی اون هی می گه بیا. بعد شش سال می خواد چهار تومن بده. واسه هشت ساعت کار. بدون بیمه. دیشب زنگ زد و گفت از شنبه بیا. گفتم نمیام دیگه. ولی گفت بیا. چی کار باید بکنم. هی می گم برم ولی پام نمی کشه. چون حقوقو تیکه تیکه می ده و میگه ندارم. در حالی که ماشینش میلیاردیه. حالا نرم بازم زنگ می زنه بهم. وقتی اینقد بهم رو می زنه دوست ندارم هی نه بگم بهش. ولی دیگه دلمم نمی خواد برم اونجا. چی کار کنم یعنی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بگو اضاف کن برام و بیمه بکن منو تا بیام 

و هرماه هم باااااید برام اضاف کنی 

شرایط براش بزار، چون اینجور ک میگی بهت خیلی نیاز داره شرایططو قبول میکنه 

بزارش تو عمل انجام شده 

ولی بازم هرطور صلاح خودته

برو

وقتی میبینی انقد اصرار داره به اومدنت

ولی بگو من شرایطم تغییر کرده حقوق طبق اداره کار و بیمه

در غیر این صورت دنبال نیروی جدید بگردین.

نزار گسی ازت سو استفاده کنه احتمالا ایشونم بخاطر اینکه شما حقوق کم میگیری و بیمه نمیخوای اصرار داره که بمونی

برو وقتی میبینی انقد اصرار داره به اومدنت ولی بگو من شرایطم تغییر کرده حقوق طبق اداره کار و بیمه ...

گفتم اداره کار ولی گفت نمی تونه بده. بیمه ام نمی کنه. می خواد 4 بده. واسه هشت ساعت کار. گفت اینجا همه 3. 4 تومن می گیرن. گفت بالاترین حقوقش 5 تومنه. 

گفتم اداره کار ولی گفت نمی تونه بده. بیمه ام نمی کنه. می خواد 4 بده. واسه هشت ساعت کار. گفت اینجا هم ...

عزیزم زنداییم به کارگر خونش که هفته‌ای 3 بار میاد کاریم نمیکنه حداقل دستمزد میده در ماه یعنی 8.500

اصلا به نظرم زیر بار نرو

بگو اضاف کن برام و بیمه بکن منو تا بیام  و هرماه هم باااااید برام اضاف کنی  شرایط براش ب ...

به خدا همون یه ذره حقوقو هم ذره ذره می ده. مثلا سر وقت هم نمی ده. امروز یه تومن. یه هفته دیگه 500. یه هفته بعد 1 تومن و... هر دفعه هی باید زنگ و پیام بزنیم که پول بده. یعنی باید حقوقو گدایی کنیم ازش 

برو وقتی میبینی انقد اصرار داره به اومدنت ولی بگو من شرایطم تغییر کرده حقوق طبق اداره کار و بیمه ...

به خدا همون یه ذره حقوقو هم ذره ذره می ده. مثلا سر وقت هم نمی ده. امروز یه تومن. یه هفته دیگه 500. یه هفته بعد 1 تومن و... هر دفعه هی باید زنگ و پیام بزنیم که پول بده. یعنی باید حقوقو گدایی کنیم ازش 

به خدا همون یه ذره حقوقو هم ذره ذره می ده. مثلا سر وقت هم نمی ده. امروز یه تومن. یه هفته دیگه 500. ی ...

حب چرا جای دیگ نمیری سرکار 

یه هفته وقت بزار همه جا بگرد

ان شاءالله ادم منصفی ب چنگت بخورع