2821
2789
عنوان

مونیکا بلوچی😍😍

4239 بازدید | 30 پست

وایی چقد این مونیکا بلوچی خوشگل بودههه حتی میتونم بگم از آنجلینا جولی ام جذاب تره حقیقتا ملکه  زیبایی حقشه که بهش لقب دادن 😍

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد

واقعا زیبان هم خودشون هم دخترشون

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا زیبان هم خودشون هم دخترشون

آره 😂دقیقا بعضی هارو خدا میشینه با دقت نقاشی میکنه 

زندگی یک پارادوکس است، برای التیام باید صدمه ببینی، برای دوست داشتن باید شکسته شوی و برای آرامش باید هرج و مرج روبرو شوی. هرگز از هیچ تجربه ای در زندگی خود پشیمان نشوید، زیرا همیشه قرار است تعادل را برای شما به ارمغان بیاورد
آره 😂دقیقا بعضی هارو خدا میشینه با دقت نقاشی میکنه 

مارو موقع عصبانیت نقاشی کرده👐⁦☹️⁩😂

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
ب نظر منم از انجلینا جولی قشنگتره البته من کلا سلیقم چش ابرو مشکیه

آره به نظرم از آنجلینا جولی قشنگ تره چیه اون شبیه مارمولک شده الان :/

ایرانیه؟

نه بازیگر خارجیه :/، ،😂

بوده  الان دیگه نیست  بنظرم آدم معمولی باشه ظاهرش خیلی بهتر از اینه که آیدل باشی بعد سر ...

آره دیگه بلخره زیبایی ام از بین میره موندگار نیست اما خب همین قبلنشم خیلی خشگل بوده 😍

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز