2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم😡😡

210 بازدید | 5 پست

وقتی دعوامون میشه بخاطراینکه حرصم بده اونقدرظرف کثیف میکنه تخمه میخره میخوره پوستش بادهنش فوت میکنه داخل خونه وخیلی کارهای دیگه بخدا دیگه ازدستش خسته شدم سعی میکنم بی محلی کنم تا نقطه ضعف دستش ندم ولی بدتر جری ترمیشه اگه میمرد خیلی خوب میشد بخدا🤕

خونرم آتیش زد بهش توجه نکن کافیه بفهمه حساسی ولت نمیکنه انقد رو مخت میره دیونت میکنه بزن به بی خیالیتوام برو تخمه بخور بنداز رو فرش یا ظرف کثیف کن بنداز همون جا چند بار این کارو کنی از سرش میفته

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سعی میکنم بی توجه باشم شاید ادم شه

خودتم این کارو کنی میفهمه که برات مهم نیست کم کم ترکش میکنه برا من که اینجوری جواب داد وقتی دید اصلا برام مهم نیست و بدتر از خودش میکردم 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود