2777
2789
عنوان

افشاگریی!؟

199 بازدید | 12 پست

میخواین بازم افشاگری بزارم؟ 😂 با صحنه ای جدید از بلاگرا اشنا شیم 😂😂

و شماها چه چیزایی نمیدونین حسرت زندگی چرت و کثیفشوون رو میخورین 

نترکه دیگه بچه ها😂🫶🏻

نفس کوچولو دختر علی یاسینی رو دیگه همه میدونن...

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این و میتونم بگم زندگی بلاگرا ی سریال و خودشونم بازیگرن چیزی و که دوست دارن نشون میدن نه چیزی که در واقعیت هستن

خداروشکر تا حالا باطن زندگیمو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکردم که حسرت بخورم 

همه نماز میخونن برای ترس از خدا و جهنمش ولییی من میگم نماز بخون برای آرامش خودت و دوستی با خدا😍 دوستی با خدا خیلیییی شیرینه گاهی شده نشستم دو ساعت با خدا پشت این و اون غیبت کردم 😆 وقتی با خدا درد و دل می‌کنی خیالت راحته جای حرفات امنه... و اینه احساس سبکی می‌کنی شاید جوابت و نده ولی مهم اینه از اعماق وجودت خبر داره و درکت می‌کنه خیلی حس خوبیه با اینکه از همه چی آگاهه ولی من هر اتفاقی بیفته تعریف میکنم براش 🥺 واقعا گاهی شده انقد حرف زدم اون وسطا دیدم دارم خدارو هم نصیحت میکنم فلان حرفی که تو قرآن زدی برا چیت بود خب سخت نگیر خداجون 😂😂 دوستی با خدا خیلیییی بهتر از دوستی با بنده هاشه به مرور متوجه میشی خواسته هات یکی یکی برآورده میشه چرا چون انقدر بهش نزدیکی که دلش نمیاد حسرتی تو دل دوستش بمونه هیچ دوستی یه طرفه نیست ...🤭چقد حرف زدم 😊....تا اینجا اومدی میشه برای شفای همه مریضا یه صلوات بفرستی و برای خانومایی که باردار نمیشن دعا کنی انشاالله دامنشون سبز شه 😍🙏

بیخیال کارت درست نیس 

ادم خودش باید بدونه که ظاهر زندگی دیگرانو با باطنشون مقایسه نکنه چرا باید ابروشونو برد وقتی چیزیو درخفا انجام دادن اینکارو نکن عواقب درستی نداره

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓