2777
2789

لطفا صادقانه بگید ک علته انتخابتون ،علاقه ی قلبی بود یا پرستیژ؟

الان راضی هستین؟

اگه نیستین ،دوس داشتین الان تو چ حرفه یا رشته ای باشین؟

وقتی رتبشو میاری و هوششو داری دیگه نمیشه نری یه مسیره که باید جلو بری

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ولی هیچ وقت قبل نتیجه کنکور بخودتون خانم دکتر یا امثال این مثل اسم کاربریتون نگید خیلیارو دیدم خورد تو ذوقشون

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم رشته مو به خاطر 

کمک به بقیه 

به خاطر حال خوب خودم 

به خاطر پرستیژ 

به خاطر اینکه اینطوری لبخند رو لب خانوادم اومد 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
دوست دارم رشته مو به خاطر  کمک به بقیه  به خاطر حال خوب خودم  به خاطر پرستیژ  ...

ممنون بابت راهنماییتون...هیچۉقت خسته نشدین از درس خوندنه زیاد؟

دندون راحت تره؟یا اونم خیلی سخته؟

ممنون بابت راهنماییتون...هیچۉقت خسته نشدین از درس خوندنه زیاد؟ دندون راحت تره؟یا اونم خیلی سخته؟

درس هارو دوس دارم بنابراین دلزده نمیشم ازش اما خب حجم درس ها به هر حال بالاست 

تو علوم پایه تفاوت چندانی ندارن اما تو دوران استیژی و اینترنی پزشکا توی بیمارستانن و دندون پزشکا تو کلینیک دانشگاه ، از این لحاظ فشار بیشتری روشونه دو سال آخرم شیفت های طولانی دارن پزشکا

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
چرا دلیلشم بگو

خیلی بدنتون را خسته و نابود میکنه بخصوص  در خانمها  که آسیب دیسک کمر و  گردن ،مفاصل مثل زانو و مچ  به همراه داره ضمنا با این گرونی وحشتناک تجهیزات و مواد دندانپزشکی این شغل دیگه مقرون به صرفه هم نیست به نظرم پزشکی بهتره هم حیطه وسیعتری داره و هم چند میلیارد سرمایه اولیه لازم نداره