2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشی های سال 2017یا ۲۰۱۸ که کیفیت خوبی دارن میتونی پیدا کنی 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
گوشیA1+ ک اصلا نگیر بدرد نمیخوره  ولی هانرx5 تو رنج قیمتی سه تومن عالیه خودم تو کار موبایلم

من A32 گرفتم سامسونگ فایو جی پشیمونم

چشام و خیلی اذیت کرد خشکی چشم گرفتم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
گوشیA1+ ک اصلا نگیر بدرد نمیخوره  ولی هانرx5 تو رنج قیمتی سه تومن عالیه خودم تو کار موبایلم

میگم یه سوال همین گوشی که معرفی کردی x5 مصرف باتریش تا چه حده؟ من میخوام یه گوشی بگیرم مشابه همین به نظرت واسه دانشگاه جواب میده؟

میگم یه سوال همین گوشی که معرفی کردی x5 مصرف باتریش تا چه حده؟ من میخوام یه گوشی بگیرم مشابه همین به ...

واسه دانشگاه باید یکم بیشتر هزینه کنی عزیزم چون گوشی رم۲ بدرد دانشگاه نمیخوره بدرد کارای روز مره میخوره یا در حد اینستا واتساپ 

واسه دانشگاه باید یکم بیشتر هزینه کنی عزیزم چون گوشی رم۲ بدرد دانشگاه نمیخوره بدرد کارای روز مره میخ ...

اره در همین حد که گفتی میخوام گوشی دوم میخوام بخرم 

این گوشیم x9 هست