2777
2789
عنوان

حنابندون

77 بازدید | 5 پست

حنابندون ضروریه بچه ها؟؟؟

ما می‌خواستیم بگیریم بعد مامانم دیشب گفت چون روز بعدش خسته میشی اگر میخواید نگیرید...همسرمم گفت مشکلی نداره هزینشو یه جا دیگه خرج میکنیم...گفتم باشه  با این میخواستم بگیرم...بعد مامانم امروز پیش زندایی و مامان بزرگم بودن اونا گفتن نه باید بگیره...حالا مامانم دوباره میگه نه بگیر بعد میتونی به جای کرایه لباس حنابندون هم بری دو دست لباس دیگه بخری ...بعد حالا دیشب اینو گفته همسرمم موافق حالا الآنم میگه خودت میدونی ولی اونم نظرش رفته رو نه... حرصم گرفته از مامانم بیشتر...یا مثلاً من جعبه آرایش گرفتن برام خانواده همسرم مامانم فکر کردن هنوز سفارش ندادیم با زنداییم اینا که صحبت میکردن گفتن چیز اضافه هست و اینا...دیگه گفتم واسه من گرفتن مامان برای داماد اگر نگیریم باید به جاش یه چیز دیگه بگیریم گفت نه به جایی که نیست😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من کارمامانت زشته ک ب حرف زن داداشه..ببخشید مگ خودش عقل نداره اخه..کرایه لباس توحنابندون؟من ک لباس خریدم..ب نظرم ضروری نیس اگ ب قبل برمیگشتم اضلا حنابندون نمیگرفتم..ماگرفتیم بین حنا وعروسی یه روز فاصله بود فردای حنااستراحت کردیم دیگ پس فرداش عروسی بود ک اذیت نشیم

ما پری شب حنابندون پسر عمم بود آنقدر رقصیدیم پا درد گرفتیم ماشالا فقط ۵۰ میلیون پول خاننده و ۱۰۰۰ نفر دعوتی داشتبم

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

با تورم گرونی والا به نظر من عروسی هم اضافه اس

الان خواهر شوهرم بنده خدا در حال خرید جهزیه اس خونواده پسره پاشونو گذاشتن رو خرخره دختره که عروسی مفصل بگیریم با خرج نصف نصف بنده خدا پدر شوهرم خرج جهزیه کم بود اینم اضافه شد 

صل الله علیک یا ابا عبدالله🌸