2821
2789
عنوان

لطفا بیایید

22 بازدید | 2 پست

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید کسی تجربه درمان قوز کمرو داره اگه اره میشه بگین چجوری ؟

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

سلام لاغری؟من یه مدت با قور راه میرفتم از وقتی وزنم رفت بالا الان بهتر شده راست راه میرم یا تمرینات هست میتونی سرچ کنی گوگل خیلی تاثیر دارن اونارو هم من انجام میدادم

سلام لاغری؟من یه مدت با قور راه میرفتم از وقتی وزنم رفت بالا الان بهتر شده راست راه میرم یا تمرینات ...

بله لاغرم ولی نه خیلی ،مرسی

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2824
2823
2791
2779
2792