2789
عنوان

بیاین یه لحظه

147 بازدید | 27 پست

سلام. بچه ها من شش ساله جایی کار می کنم. ولی اصلا حقوق خوبی نمی ده بیمه هم نیستم. بخاطر یه مشکل پزشکی یه ماهه سر کار نرفتم. و بخاطر اینکه حقوق نمی ده می خوام نرم دیگه. ولی اون هی می گه بیا. بعد شش سال می خواد چهار تومن بده. واسه هشت ساعت کار. بدون بیمه. دیشب زنگ زد و گفت از شنبه بیا. گفتم نمیام دیگه. ولی گفت بیا. چی کار باید بکنم. هی می گم برم ولی پام نمی کشه. چون حقوقو تیکه تیکه می ده و میگه ندارم. در حالی که ماشینش میلیاردیه. حالا نرم بازم زنگ می زنه بهم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون مشکل پزشکیتو بهونه کن بگو دیگه نمیتونم بیام سر کار

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

بگو بیمه رد  حقوق هم سر تاریخ کامل بده  اگه این شرایطو قبول کرد برو

بیمه که اصلا نمی کنه. می گم حقوق 7 بده. می گه به هیچ کس 7 نمی دم. نهایتا 4 می خواد بده. 

نرو ماهی ۴ تمن پوله؟ما با ماهی ۲۰ تمن به زور داریم زندگی میکنیم

الان همه مشاغل همینن جزشغل های اداری اکثرازناواسه همین چندرغازم صبح تا شب حمالی اینواونومیکنن وحرف می‌شنون واقعاتاسف آوره

Dunyada olumden baskasi yalan
چون چندساله قشنگ شناختت ک گله نکردی وهرناحقی روتحمل کردی می‌دونه ک دیگه عین توروگیرنمیاره ول کنت نیس

آره به خدا. من از هفت و نیم صبح اونجا بودم تا 3 بعد از ظهر. سه تومن می داد. هی می گفتم زیاد کن حقوقمو. نمی کرد. همونم کم کم می داد. امروز سه تومن. ده روز دیگه 500 و.... حالا که دیده جدی می گم تازه می خواد 4 تومن کنه. اونم با هشت ساعت. بدون بیمه. 

کار دفتر فنی. کپی و پرینت و تایپ و... 

خوب این کارا اکثر جاها همینجوریه تازه من ۷ماه فروشگاه کار میکردم ماهی ۲/۵۰۰ بیمه هم بعد از سه ماه که اونم آنقدر پشت گوش انداخت بیمم نکرد 

آره به خدا. من از هفت و نیم صبح اونجا بودم تا 3 بعد از ظهر. سه تومن می داد. هی می گفتم زیاد کن حقوقم ...

می‌دونم عزیزم واقعااوضاع همینه خداآدمومحتاج اینانکنه طرف ماب فروشنده هاومنشی هابیشتراز3تومن نمی‌دن صبح تاشبم ازشون کارمیکشن واقعانمی ارزه

Dunyada olumden baskasi yalan