2777
2789
عنوان

مردای بی غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی امضاتو دوست دارم:)

فداتشمم❤❤🙂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
عیب نداره کپیش کنم؟

نه عسلم بردار

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
@جاری_نی_نی_یار_پنج    

اینا نی نی یار نیستن ک 😂

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
تغذیه درست در کنار ورزش دوتاش باهم تاثیر داره

رژیم که دارم ،میخواستم برم بدنسازی برا کم کردن گفتم بپرسم ازتون تو یه ماه مثلا میتونی چقدر کم کنی،بین ایروبیک و بدنسازی موندم ،دیدم شما امضاتون نوشتین بدنساز گفتم یه سوالی بپرسم ازتون

گنجشک های درنده
رژیم که دارم ،میخواستم برم بدنسازی برا کم کردن گفتم بپرسم ازتون تو یه ماه مثلا میتونی چقدر کم کنی،بی ...

تو یه ماه وزن آنچنانی نمیتونید کم کنید ولی باید خصوصی باهاتون کارشه خود مربی بالاسرتون باش حجم میگیرید سایزکم میکنید تغییراتی ایحاد میشه ولی نه اونی که مدنظرتون باش 

بدنساز .بخند و بخندون😁😁😉  
تو یه ماه وزن آنچنانی نمیتونید کم کنید ولی باید خصوصی باهاتون کارشه خود مربی بالاسرتون باش حجم میگیر ...

مربی گرفتم،برنامه هم برام نوشت،میخواستم ۵کیلو کم کنم،تا وزن ایده الم،باز گفتم نمیام ایروبیک گفتم میام،گفتش بدنسازی بیشتر جواب میده ،گفتم شاید برا پولش میگه ،از شما پرسیدم ،ممنون 

گنجشک های درنده