2777
2789
عنوان

خودمو زدم 😭

277 بازدید | 21 پست

خسته شدم از دست مامانم همش چیزای به درد نخور جمع میکنه منم همش باید تمییز کنم 

منم میخواستم اونا رو بریزم دور نذاشت اعصابم خورد شد کلی فحش دادم محکم زدم تو صورتم برق از چشام پرید 😭

به خدا هر چی جمع میکنم باز یه طرف دیگه کثیفه بسکه ریختو و پاش میکنن کاش سقطم میکرد راحت میشدم 

بچه که نزاییده کلفت زاییده 

توروخدا اگه میخواین بچه بیارین اینقدر اذیت بشه اصن نیارین که زجر بکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه قوطی خالی و شیشه خالی و  موکت پاره و سطل ماست و اینجور چیزا جمع میکنه یه جور اختلاله کاریش نمیتونی بکنی حرص نخور فقط نذار توات و اشغال غرق بشین هربار یواشکی یه مقدار بریز دور 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
شوهر کن برو

اگه بدونم آدم درستی پیدا میشه اصن یه لحظه هم نمی‌مونم 

مجبورم بمونم اگه وضعم تو خونه شوهر بد باشه همین خانواده به دشمنم تبدیل میشن 

منکه از خدامه زندگی خودمو داشته باشم 

پس فقط سپک چایی رو پرت میدن؟!    

باور کن این مدلی هست 

یه مستند میدیدم از خونه یه خانم حدود یه کامیون اشغال خارج کردن حالا اون جور نه ولی مدل های کوچکترش اینجام هست مخصوصا توسن بالاها و خسیس ها

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اگه بدونم آدم درستی پیدا میشه اصن یه لحظه هم نمی‌مونم  مجبورم بمونم اگه وضعم تو خونه شوهر بد ب ...

ببین از رو تجربه بهت میگم شوهر بد هم باشه بهتر از خانواده به درد نخور...در کل چشماتو باز کن شوهر خوب انتخاب کنی..

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶
باور کن این مدلی هست  یه مستند میدیدم از خونه یه خانم حدود یه کامیون اشغال خارج کردن حالا اون ...

اره سن بالا دل نمیکنن از وسیله . ما یکی از اقواممون جاکفشی قراضه پنجاه سال پیشش رو هم داره . هر جا میره هم جا کم داره از بس نگه میداره و پرت نمیده. البته این از جوانیاش پرت نمیداد الان میانساله بدتر شده  

اگه قوطی خالی و شیشه خالی و  موکت پاره و سطل ماست و اینجور چیزا جمع میکنه یه جور اختلاله کاریش ...

آره ☹️

من یواشکی میریزم دور 

این دفه جلو چشمش ریختم یه دعوای بزرگی شد 

واااای من هرچی دم دستم بیاد پرت میکنم ی بار سند خونه رو تو آشغالای سر کوچه پیدا کردم 🤦‍♀️اصن دوس ندارم چیز اضافی بزارم 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....