2777
2789
عنوان

کسی دکتر لیلی حفیظی تو مشهد میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 5789 بازدید | 27 پست
از بیمارستان امام رضا خبر ندارم ولی به من تو مطبش گفت با بیمه کار نمیکنم گفت هزینه رو به کارتم بزن ...

انشاالله به حق این شب بهترین اتفاق ها برات بیفته

من که خدا رو شکر اول رفتم پیش ایشون بر اساس آزمایش گفت سرطان تخمدان باید عمل بشی برو پیش دکتر شیرین زاده متخصص سرطان زنان ولی قبلش یه سونو رنگی بده ببینیم کجا درگیر شده بعد برو پیش دکتر 

سونو رو دید گفت هیچی نیست فقط یه کیست آندو کوچیک اصلا باورم نمی شد خود معجزه بود حتی بهم دارو نداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر... لیلی حفیظی گفته بود سرطان؟؟؟؟

آره اونم بر اساس آزمایشم گفته بود

هر کی آزمایشم میدید و از آزمایش سر در میاورد می فهمید یه خبره خیلی بد بود بعدا فهمیدم 

حالا فردا میخوام بدم سونو رنگی یه کم استرس دارم خدا کنه خوب پیش بده و زود تر این همه تلخی با اومدن بچه شیرین بشه

ویزیت ۱۷۰ هزار ولی میگه پول عمل رو باید مستقبم بزنی به کارتم با بیمه تکمیلی هم کار نمیکنه به من گ ...

عزیزم رفتی بی بی سلیمانی چی شد 

چی بهت گفت چیا بهت داد

چطور نوبت گرفتی 

و الان در چه وضعیتی هستی 

ببخشید سوالات زیاد شد چون احتمالا برم پیشش میخوام ببینم داروهاشو برا شما جواب داده یا نه

عزیزم رفتی بی بی سلیمانی چی شد  چی بهت گفت چیا بهت داد چطور نوبت گرفتی  و الان در چه وض ...

من تازه شروع کردم داروهاشو استفاده کنم یک هفته هست

داروهاش شامل ملحم برای شکم و عرقیات و بخوردادنی ک دود دادنی هست برای همسرم هم دارو داده

گفته سه ماه استفاده کنیم دوباره بریم پیشش

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
عزیزم رفتی بی بی سلیمانی چی شد  چی بهت گفت چیا بهت داد چطور نوبت گرفتی  و الان در چه وض ...

برای نوبت هم باید حضوری بری

پاستور یک روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت ده هنونجا نوبت میده و ویزیت میکنه

عزیزم میشه شماره مطب خانم دکتر برام بفرستی ممنون

خانم حفیظی؟

پارسال که من نتونستم مطبش رو زنگ بزنم 

پاشدم حضوری رفتم 

از ساعت دو نشستم تا ده شب نوبتم شد.

سایت داره فک کنم اونجوری نوبت میده

عزیزم شما مطب دکتر حفیظی رفتید ؟چطور وقت گرفتید ؟شماره تماس مطبشون میشه بزارید ؟ممنونم

سلام عزیزم
دکتر لیلی حفیظی عالی هست
برای من کافی نتی نوبتیار۷۲۴ نوبت فوری دکتر حفیظی گرفت
شمارشون ۰۹۰۲۸۳۸۳۸۹۳ هست داخل تلگرام و واتساپ جواب میدن
ایدی تلگرامشون: nobatyar724_matab

عزیزم شما مطب دکتر حفیظی رفتید ؟چطور وقت گرفتید ؟شماره تماس مطبشون میشه بزارید ؟ممنونم

عزیزم من دیر میام نی نی سایت ولی دقیق یادم نیست فک کنم اینترنتی قبلش نوبت گرفتم و وقتی رفتیم مطب چهل دقیقه منتظر شدم بعد نوبتم شد

شماره تماسسون هم اینترنتی گرفتم

می‌دونم خیلی دیره ولی گفتم جوابتون رو بدم شاید یکی دیگه اومد دید ولازم داشت

من هفته پیش ،دکتر لیلی حفیظی عمل کیست آندو داشتم عمل لاپاروسکوپی،عالی بود عملم و بعد عمل حالم عالی بود…عمل لاپاروسکوپی واقعا عالی هستش و زمین تا آسمون با عمل باز فرق میکنه …اصلا هیچ ترسی نداره و هرکی می خواد این عمل و انجام بده هرچی سریع تر انجام بده ،و بعد ۳روز همه کاراتو می تونی خودت انجام بدی