2777
2789
عنوان

نماز خوندن؟

503 بازدید | 30 پست

میشه از تاثیرات مثبت نماز خواندن بگید ؟ اونایی که نماز خوندید آیا با نماز خوندن اتفاق های مثبت تو زندگیتون افتاده براتون ؟ حس آرامش میگیرید از نماز 

یا به خدا حس نزدیکی میکنید ..‌‌‌؟ میشه لطفاً توضیح بدید برام 

نمیدونم .چون جز شکست چیزی ندیدم . البته تلاش کزدم نمازانم خوندم شکست هم‌خوردم . حالا اثر مثبت داره نداره نمیدونم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آرامش محض♥️ آرامشی خاص و بی مانند:)

قرار نیست چون نماز میخونم زندگی عالی و بی شکستی داشته باشم:) اتفاقا خیلی شکست خوردم خیلی درد کشیدم زخم دیدم ولی نمازمو میخونم چون احساس خوب و آرامش و حس سبک شدن بهم میده:)♥️

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و وقت بخیر

یکی هست برای رفع تکلیفش نماز میخونه

یکی هست دلی نماز میخونه

زمین تا اسمون فرق میکنه

نماز تو زندگی انسان خیلی تاثیر مثبتی داره

به شرطی که خودتون بخوایید

کاربر آقا هستم

حس قدرت میده

چون میتونیم یه عمل تکراری رو انجام بدیم.. 

یه تمرینه که کمکم کرد عادت های دیگه ای رو هم حتی اگر دلم نخواست توی زندگیم ایجاد کنم 

وقتی خسته بودم، وقتی حوصله نداشتم، بازم نماز خوندم.. 

این باعث شد در مورد بقیه ی عادت های مثبتمم کم نیارم و ادامه بدم 

از لحاظ معنوی هم، دست و پامو برای گناه بست... 

تا یکم حس نمازم بد میشه میفهمم که یه گناهی باعث شده اینجوری بشم، استغفار میکنم و حس مثبت دارم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من نماز میخونم مذهبی هم نیستم یعنی ظاهرمو ببینی باورت نمیشه 😅

بهم آرامش میده نماز خوندن ولی اینکه بگم چون نماز میخونم دیگه همه چی تو زندگیم عالیه هیچ مشکلی نیست نه عزیزم اینطوری نیست 

یعنی بنظرم اینکه اتفاقات خوبی تو زندگیت بیفته هیچ ربطی به نماز خوندن نداره

من اگه نخونم آرامش ندارم واقعا

اون روزایی که نمیتونم بخونم انگار کلافه میشم

تاثیر مثبت هم خوب داره کم کمش اگه از خدا چیزی بخوام روم میشه بهش بگم 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نماز خوندن، بهترین روش مدیتیشنِ

شاید بعضیا اعتقاد نداشته باشن ولی این که میگن آدم نماز میخونه آرامش میگیره حقیقته محضه

نماز باعث آرامش روحی میشه چون وقتی سجده میکنی، سرت خم میشه طرف قطب زمین(کعبه)، بخاطر همین باعث میشه سبک بشی و انرژی منفی ازت دور بشه

بازم بستگی به اعتقاد داره، هرکی اعتقادش بیشتر باشه، نمازش براش دلنشین تر میشه 

مثل بعض چمران، در کوچه های پاوه:) 🕊🍃

آرامش روانی دارم

میدونی نماز خوندن مثل یه تشکر میمونه که حداقل کاریه که میشه برای کسی که نفس کشیدنتم بهش مدیونی انجام بدی  

و این خب وظیفه هر انسانیه 

مثلا یه نفر بهت لطف میکنه تو حداقل کارت اینه که بهش بگی‌مرسی و اگه همینم دریغ کنی بی انصافیه و به طرف بر میخوره خب خدا که از همه بیشتر بهمون داده یه نماز چیزی نیست و از غین رو به نظرم ترک نمازم باعث کاهش برکت و رزق و روزی میشه و از طرف دیگه توجه زیاد بهش روزیو زیاد میکنه و من اینو زیاد دیدم تو زندگیم

من نماز میخونم مذهبی هم نیستم یعنی ظاهرمو ببینی باورت نمیشه 😅 بهم آرامش میده نماز خوندن ولی اینکه ...

خب اگه به خدا نزدیکتر باشی بیشتر هواتو داره من اینجوری حس میکنم حالا شاید خیلی ها نماز بخونن ولی به خدا نزدیک نباشن