2777
2789
عنوان

اینو 🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست
ک چیکار کنن مثلا 

بری سرقرار خفتت کنن

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ع این رو گوشی دخترمم اومده

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

نه بابا اشتباهی نه فرستاده اینا شیادن باهاشون تماس میگری با همون سادگی میگه بیا فلان جا ما نمیتونیم اب کنیم به تو ارزون میدیم بعد که رفتی با اسلحه منتظرن تو بیابون

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اهان بری سر قرار بعد خفت کنه چه ترسناک شد🥴

اره دقيقا ميخوان بري سر قرار 

يه بار من سر كارشون گذاشتم گفتم باشه ميام هي ميخواستن تماس بگيرم ميگفتم ن ماموريت هستم نميتونم جواب بدم 😂😂

نميخواستم بفهمن دخترم 😂😂 

برا ١٢ سال پيشش بود فكر كنم با ده سال پيش 

آخه کسی گنج پیدا میکنه میاد به دیگران میگه  چه فازی دارن    

همینو بگو عمو بشیر ردداده 🤣🤣🤣🤣

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اره دقيقا ميخوان بري سر قرار  يه بار من سر كارشون گذاشتم گفتم باشه ميام هي ميخواستن تماس ...

دمت گرم 😂😂😂

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

همینو بگو عمو بشیر ردداده 🤣🤣🤣🤣

پولدار شدم خمره طلا مجسمه 🤣🤣🤣🤣🤣

افغانی پلشت

...

ک چیکار کنن مثلا 

نميدونم ديگ  يادمه ب من گف با كسي نيا خودت تنها بيا فلان جا ، ممكنه كسي بفهمه و طلا ها از دست بره ،، برا گروگان گيري پول بچاپن و چيزاي ديگ ، يا پول ببري مثلا برا معامله و و بلا سرت بيارن و بزننن بچاك با پوله 

دمت گرم 😂😂😂

😂😂 اره خيلي حال كردم ، ب مامان بابام گفتم اينقد خنديدن 😂😂

عموي خاكبرسرم ميخواست بره ، بي عقل طمع كار ، 

عمو كوچيكم جلوشو گرفته بود ، خدود يكي دوماه بعد اين ك برا من اس اومده بود برا عموم هم اومده بود 

پولدار شدم خمره طلا مجسمه 🤣🤣🤣🤣🤣 افغانی پلشت ...

نه بابا افغانی نیستن اینا مال همین خراب شده است که پر از دزد و کلاهبردار شده هیچ وقت هم گیر نمی افتن معلوم نیست دستشون به کجا بنده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
😂😂 اره خيلي حال كردم ، ب مامان بابام گفتم اينقد خنديدن 😂😂 عموي خاكبرسرم ميخواست بره ، بي ع ...

جدی عموت باور کرده بود🤣🤣🤣🤣باید بیاد جای تو درس پس بده

جدی عموت باور کرده بود🤣🤣🤣🤣باید بیاد جای تو درس پس بده

اره بقران باور كرده بود مرد گنده ك دوتا از بچه هاش از من بزرگتره البته سع تا از بچه هاش 😂 

تازه اون موقع من سوم دبيرستان بودم بچههه نفهم برا خدود ١٢ سال پيش 😂😂

اره بقران باور كرده بود مرد گنده ك دوتا از بچه هاش از من بزرگتره البته سع تا از بچه هاش 😂  تا ...

دست خوش بابا 😂😂