2777
2789
عنوان

گوشی آیفون😬😬👀

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 26 پست
دوربین در حد ایفون ۱۳ و ۱۴ ندیدم که اگه هم باشه سامسونگ های جدید و قیمت بالا هست

من بودجم ب ۱۲ و اینا نمیرسه😣

نهایتا همون ۱۱

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ایفون ۱۱ داشتم کیفیت عکس ها و دوربینش با ۱۲ پرومکس که الان دارم فرقش از زمین تا آسمونه  هر ...

شما راضی هستین از گوشیتون عزیزم ؟کار باهاش راحته ؟برا کسی ک کلا اندروید دستش بوده ؟😬 محدویت هاش چجورن

۱۴ که میگن ریجستر نمیشه 🤔🤔

بیشتر از ۵ ماهه دستمه و یبار گفتن برای تایید گمرک ۳ میلیون تومن بدیم ثبت گمرک بشه ، و تا الان مشکلی نداره ، گاهی قطع میشه ولی ببرم رو پرواز و دربیارم اوکی میشه
(اون ۳ تومنم دادم و ثبت کردم ولی نمیدونم واقعا ناثیر داشته یا نه. و رجیستری هم نبود ها ; ثبت گمرک بود )

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
شما راضی هستین از گوشیتون عزیزم ؟کار باهاش راحته ؟برا کسی ک کلا اندروید دستش بوده ؟😬 محدویت هاش چجو ...

من ۱۰ ساله انواع ایفون رو داشتم راضیم چون واقعا بهش عادت کردم و به نظرم کار کردن باهاش راحته 

من بیشتر سخت افزاری مثل پردازشگر ، سرعت و دوربین برام مهمه 

از نظر نرم افزاری یه سری محدودیت ها داره خصوصا نصب برنامه های داخلی و که همه باید تحت وب یا با اشتراک و هزینه سیب اپ نصب بشه

همسرم چون نرم افزار براش مهمه ، فقط سامسونگ رو قبول داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من ۱۰ ساله انواع ایفون رو داشتم راضیم چون واقعا بهش عادت کردم و به نظرم کار کردن باهاش راحته  ...

ممنون از نظرات مفیدت عزیزم😘🙏🙏

ارزش هزینه 30 ملیون داره👀👀👀👀

https://s8.uupload.ir/files/img_4915_kjqd.jpeg 
ببین‌من‌عکسای انلاین‌شاپم و با همین دوربین‌ میگیرم ، اره واقعا ارزش داره به نظرم 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             
https://s8.uupload.ir/files/img_4915_kjqd.jpeg   ببین‌من‌عکسای انلاین‌شاپم و با همین دوربین‌ م ...

ای جااان چقد خفن بود عکست

اگه نکته ای تجربه ای داشتی ب منم بگی ممنونت میشم

میخام اگه خدا بخاد پیج شال بزنم

ولی یکم منفی بافم🤕