2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست

وا خواهر یه دقیقه هم معطل نکن...شرایط کاملا ایده آلی داری..نزار فردا روز که همین یه دونه ات بزرگ شد و تنهایی اومد سراغت غصه ی امروز رو بخوری..این قضیه رو از  اطرافیان نزدیکم دیدم که چقدر تنها شدن تو سن جوونی

سبز ماندن در میان ویرانی ها ریشه میخواهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خواهر یه دقیقه هم معطل نکن...شرایط کاملا ایده آلی داری..نزار فردا روز که همین یه دونه ات بزرگ شد ...

بچه م مرتب سراغ نینی میگیره واقعا ناراحتشم

وزن اولیه78هدف اول72هدف دوم68من موفق میشم  
وا خواهر یه دقیقه هم معطل نکن...شرایط کاملا ایده آلی داری..نزار فردا روز که همین یه دونه ات بزرگ شد ...

اره بیاره اعصاب نداره روزی هزار بار با بچه بد رفتاری کنه تهش ی یچه پر عقده میشه!!!!

ضمنا ممکنه براحتی هم باردار نشم

منم شرایطم خوب بود برا بچه ی دوم ولی خودم خیلی اذیت شدم بچه ی اولم از خودم بیشتر اذیت شد بخاطر همین بچه ی دومو به هیچکی پیشنهاد نمیکنم

abzarek.ir/service-p/msg/2372973 باشد که نباشد خبری از من 🖤

منم شرایطم خوب بود برا بچه ی دوم ولی خودم خیلی اذیت شدم بچه ی اولم از خودم بیشتر اذیت شد بخاطر همین ...

فاصله سنیشون چقدر بود

وزن اولیه78هدف اول72هدف دوم68من موفق میشم