سلام.خانما من ۳۸ هفته ام ...دیابت بارداری دارم انسولین میزنم.. دکترم گفت باید این هفته بستری بشم و تا ۴۰ هفته نباید صبر کنم... بنظرتون سزارین میشم بخاطر دیابت؟ کسی بوده اینطوری شده باشه؟
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اره حتما سزارین میشی چون دیابت داری بچه زیاد بمونه خفه میشه خدایی نکرده بعد تو ۳۸ هفتگی هم فکر نکنم بچه طبیعی بدنیا بیاد من چهل هفتم تمام بود باز به زور بچم دنیا اومد سع روز هم بستری بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره حتما سزارین میشی چون دیابت داری بچه زیاد بمونه خفه میشه خدایی نکرده بعد تو ۳۸ هفتگی هم فکر نکنم ...
اها چون همش استرس دارم که دهانه رحمم بسته اس این میخواد چیکارم کنه هرچی ام ازش میپرسم میگه خیالت راحت باشه تو فقط بیا بستری شو. خداکنه سزارینم کنه چون گفتن دهانه رحمم خیلی سفته