2777
2789
عنوان

کسایی که نامزدین یا تازه ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 46 پست
شوهر من بددهنه فحش میده و کفر تمام خدا وائمه رو میکنه حتی ب ایمه فحش ناموسی میده خسته شدم مهربون ...

اختلال متناوب دارن باید تحت درمان روانشناس قرار بگیرن

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن

من از اول راضی ب ازدواجمون نبودن شوهرمم گفتشون یا میرین خواستگاری یا از خونه میذارم میرم اینقدر تو گوش شوهرم از بدیم گفتن اینقد گفتن که منو ا چشمش انداختن الان دارن میتازونن

من از اول راضی ب ازدواجمون نبودن شوهرمم گفتشون یا میرین خواستگاری یا از خونه میذارم میرم اینقدر تو گ ...

منم پدرشوهرم اصلا راضی نبوده،من اهل سنندجم و سنی هستم،شوهرم اهل کرج و  شیعه است.پدرشوهرم اصلاااا رضایت نداشته،شوهرم گفته یا برام میاریدش یا خودم میرم عقدش میکنم دیگه‌م پامو نمیزارن کرج پسرتون هم دیگه نیستم.بخدا نمی‌دونم پدرشوهرمدچرا اینقدر از من بدش میاد،بخدا اندازه‌ی پدرم احترامش رو می‌گیرم 😰😰

منم پدرشوهرم اصلا راضی نبوده،من اهل سنندجم و سنی هستم،شوهرم اهل کرج و  شیعه است.پدرشوهرم اصلااا ...

بخاطر کوته فکریشونه اگر شوهرت کنارته به اونا اهمیت نده_اگر باهاشون زندگی میکنی تو یه خونه هراتفاقی میوفته با جنگ و دعوا ن ولی با سیاست به شوهرت بگو ک اونم از اتفاقات خونه خبر داشته باشه_من به شوهرم نگفتم گفتم فکرش درگیر نشه ولی خانوادش هرجور دوست داشتن داستانای خونه رو براش تعریف کردن منو مقصر کردن شوهرمم رف پشت اونا

بخاطر کوته فکریشونه اگر شوهرت کنارته به اونا اهمیت نده_اگر باهاشون زندگی میکنی تو یه خونه هراتفاقی م ...

بخدا خیلی دلم پره از دستشون،من تو کرج هیچ کس رو ندارم غریبم،همه اقوامم سنندج هستن،شغلم خیلی سخته ماما هستم از سرکار میام خسته و کوفته خوابم می‌بره،اصلا حوصله هیچی ندارم.مادرشوهرم بهم طعنه می‌زنن همیشه میگه چرا نمیایی کمکم کنی یا بیا غذا درست کن پشتم درد می‌کنه،هزاربار از دستشون گریه کردم ولی بخدا به مامانم و حتی شوهرم هم نگفتم،ولی خودش فهمیده گفت از اینجا میریم،امیدوارم که بریم😣،طبقه بالای پدرشوهرم هستیم،

بخدا خیلی دلم پره از دستشون،من تو کرج هیچ کس رو ندارم غریبم،همه اقوامم سنندج هستن،شغلم خیلی سخته مام ...

مگه غذا خوردنشون سر همدیگس_غذا خوردنتون رو جدا کن ک نیاز نباشه بری کمکش کنی این مشکلات هم همه جا هست من خو طاقت نبردیم ۳ماه تونستن بعد ۳ ماه فرستادنم خونه بابام

مگه غذا خوردنشون سر همدیگس_غذا خوردنتون رو جدا کن ک نیاز نباشه بری کمکش کنی این مشکلات هم همه جا هست ...

نه جدا هستیم،همه چی مون جداس،ولی اون انتظار داره من برم غذا درست کنم براشون،بعد بیام بالا واسه خودمون درست کنم،الان جدا شدی یا چی!؟

نه جدا هستیم،همه چی مون جداس،ولی اون انتظار داره من برم غذا درست کنم براشون،بعد بیام بالا واسه خودمو ...

یه بار ک رفتی میشه وظیفه حتی تا دعوتت نکرده نرو پیششون  اون از من شکایت کرده ک من خونه رو بدون اطلاع شوهرم ترک کردم ک عدم سازش من رو بگیره و راحت بدون هیچ جدا بشیم ولی خب خداروشکر شاهد زیاد دارم ک اونا خودشون منو بردن گذاشتن خونه بابام

ما هم اوایل کارمون به دادگاه کشید !

روزای وحشتناکی بود، خداروشکر اون روزها گذشت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ما یک سال و ۶ماهه ازدواج کردیم

دعوا زیاد میکنیم دقیقا سر چیزای الکی هردو هم‌لجبازیم‌هیچکدوم کوتاه نمیایم

امید دارم خوب بشیم ولی نمیدونم‌چجوری

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

منم همین بودم مقصرم جفتمون بود به مرور بهتر شدیم بعد یکسال و نیم ولی بازم جا داره این مخاطر اینه تو ...

دقیقا

حتی تو دوران عقد شرایط خوب به نظر میاد ولی بعد عروسی تازه میفهمی چقدر با دوران مجردی فرق داره

به نظر منم بله جا داره باز به مرور بهتر بشه