2777
2789
عنوان

آدمای دورو😒

134 بازدید | 7 پست

از شما سواستفاده شده؟ چطوری؟ با اون آدما چطور برخورد کردید و بگید آدمی که دنبال استفاده کردن از شما باشه چه خصوصیاتی داره میخوام بیشتر بدونم 

🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیکار میکرد که متوجه شدی داره ازت استفاده میکنه

میگفت مثلا چه خبر بود امروز چیکارا کردی دعوا کردی چیشد چرا دعوا کردی فقط می خواست از من اطلاعات بگیره و هیچی بروز نمی داد میگفت مثلا امروز مهمونی بود عکس بده ببینم از فامیل هاتون منم ساده بودم به حرفاش گوش می کردم ولی ازش می پرسیدم چه خبر تو چی کار می کنی با چند تا کلمه جوابمو می داد خیلی رمزی خیلی راحت خیلی چیزا از زیر زبون من میکشید بدون اینکه بفهمم یه فامیل داشت مدام راجع به اون باهام حرف میزد گاهی هم پیش می اومد راجعش بد بگه و فلان و بهمانه منم سعی می کردم بهش بگم نه آدم خوبیه تو رو راجع بهش بد فکر می کنی و تا منو قانع نمی کرد که آدم بدیه راضی نمیشد

میگفت مثلا چه خبر بود امروز چیکارا کردی دعوا کردی چیشد چرا دعوا کردی فقط می خواست از من اطلاعات بگیر ...

منم یکی همین طوری داشتم بلانسبت دوست دوران بچگی و همسایه بودیم گوشیمو می‌گرفت فصولی میکرد میگفتم گوشی خودتو بده بهونه میکرد یبارم به معنی واقعی ازم سواستفاده کرد اولش گفت فلان کارو میخوام رایگان انجام بدم در راه خدا گفتم باشه چند دقیقه بعد گفت ۲۰۰۰تومن بگیرم زیاد نیست گفتم باشه ۲۰۰۰ رو همین طور رفت بالا چقدر ازین آدما متنفرم 

🤍