2777
2789
عنوان

کنکور

215 بازدید | 31 پست

سلام من امسال کنکور دارم و واقعا هیچی نخوندم صفر صفرم میخوام بخونم برنامه هم دارم مشاور گرفتم ولی نمیدونم چرا نمیتونم شروع کنم میشینم پایه درس ولی تمرکز ندارم اصلا چیکار کنم میشه کمک کنید بگید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کنکور ۴۰۳

چند ساعت گذاشته برات تو یه روز؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
چه چیزایی تمرکزت رو بهم‌میریزه  همه رو روی یه کاغذ بنویس ،هرکدوم‌تونستی رفعش کن نتوتستی با مشا ...

اصلا انگیزه ندارم اینطوریه که میشینم پایه کتاب ولی نمیتونم بخونم انگار یه نیزویی مانع درس خوندنم میشه

کمال گرایی ول کن ۱ ساعتم شده بخون

منم خیلی کمال گرام یکذره اوضاع تغیر کنه میگم کلش حروم شد 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

استرس نداشته باش اصلا .نهایتش میری ازاد غیر اینه؟

اول کتاب درسی رو خوب بخون بعد درسنامه کتاب تست و بعدم خود تست .با برنامه هم پیش برو و نگران هیچ چی هم نباش ب خدا توکل کن ان شاااالله ک قبول بشی سراسری

استرس نداشته باش اصلا .نهایتش میری ازاد غیر اینه؟ اول کتاب درسی رو خوب بخون بعد درسنامه کتاب تست و ...

ایشالا آخه حس میکنم نمیرسم درسنامه بخونم بعد کتاب هم نمیرم سمتش دیگه