2777
2789
عنوان

بارفییییکککس🙄🙄

319 بازدید | 12 پست

بارفیکس خوابیده توی ۲۰ ثانیه باید بدم.. بیشتر سه تانمیتونم.. برای آزمون عملی تربیت بدنی..

اشکالی نداره یدونه بزنم بعد بخوابم روزمین دوباره یکی دیگه بزنم؟😐

توی یه هفته چندتامیتونم بزنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماآزمون عملی دادی؟ چی بگم ثبت نامم کنن برای باشگاه؟ میگن مافقط رشته های مختلف یادمیدیم...  خب ...

من باشگاه میرم میبینم بچه های که آزمون عملی دارن میان خدایی مربی هم خوب کار می‌کنه باشون

عزیزم ببخشید ولی شما ک نمیتونی بارفیکس بری چرا باید معلم تربیت بدنی شی؟

وا چه ربطی داره خب الان من چهار پنج روزه دارم تمرین میکنم😐مگه همون دبیرای تربیت بدنی هم ازاول بارفیکس توی خونشون بوده ؟؟

درضمن ۱۸ سالمه چه توقعی داری؟😐😐

وا چه ربطی داره خب الان من چهار پنج روزه دارم تمرین میکنم😐مگه همون دبیرای تربیت بدنی هم ازاول بارفی ...

خب عزیزم وقتی یکی از شرایطش بلد بودن بارفیکسه یعنی کسیو می‌خوان قدرت بدنی خوبی داشته باشه واقعا با خودت فکر کن بلد نباشی چ توقعی داری دانش آموز شمارو الگو بگیره و ازت یاد بگیره بشین تمرین کن یاد بگیر ک مدیون نشی من خودم زمان شما آزمون عملی رفتم تو بیست ثانیه ۱۸تا رفتم دوتا خطا بود ۱۶تا

خب عزیزم وقتی یکی از شرایطش بلد بودن بارفیکسه یعنی کسیو می‌خوان قدرت بدنی خوبی داشته باشه واقعا با خ ...

خوب الان دارم بنظرت چیکار میگنم؟😐😐تمرین میکنم دیگه😐  شما غصه اونو نخور .. آزمون میگیرن واجد شرایطش نباشم ردم میکنن... بهتره قبل حرف زدن یکم فکر کنی

برامم مهم نیست چندتامیری.. منم دارم تمرین میکنم به نوبه خودم.. 

لطفا قبل زدن هرحرفی یکم فکر کن^^

خیلی ممنون این الان راهنمایی بودکه میگی تو که سه تا بیشتر نمیزنی چطور میخوای معلم شی؟! برگام

خب اینطوری میگم یکم احساس دین کنی جدی تر بگیری قضیه رو بتونی موفق شی😐😐😐چرا باید حتما منظور بد برداشت کنی