2777
2789
شمافشارتونو چک میکنید یعنی مشکل نشون میده یا علائم بدنتون میگین ؟ببین من صبحاکیپی بیشتر شب یکم بهترم ...

ببین من ممکنه اصن ی هفته خوب باشم

بعد یهو۷ ۸ روز اود کنه

صب و شب هم نداره

ببین نمیدونم فقط بخاطر نمکه یا ن

ولی متوجه شدم این چن وقت ک نمک ب شدت روش اثر داره

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من کم شنوابودم.الان یعنی هردو گوش۶۰درصد افت داره

ک تو گوگل هم نوشته نمک رو گوش اثر داره البته زیادش

منم راستش ی مدت خیلی نمک خوردم دوران کرونام فشارم خیلی میومد پایین هرچقد تمک میخوردم باز بالا نمیدف

اینا بدترش گرد و حساسش کرد

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک تو گوگل هم نوشته نمک رو گوش اثر داره البته زیادش منم راستش ی مدت خیلی نمک خوردم دوران کرونام فشار ...

دکترشمانگفت خوب میشید؟من نمک غذام کمه کلا.همیشه بیرون میرم میام کیپ میشه نمک هم چندوقت دقت کردم کمترکردم .قرص تریامترن بخور این نمک رو ازبدن دفع میکنه فشارگوش روکم

عزیزم مهم اینه ک خوب بشی فقط دیگه اعصابت آروم بشه سمعک چیز بدی نیست اصلا ناراحت اون نباس از قرص و دو ...

سمعک خیلی سخته اصلا نمیتونم کناربیام بااین موضوع .سمعک مثل عینک نیست صداها اذیت کننده میشه.انقدرناراحتی میکنم دوتاسینه ها چندروز درد گرفته یعنی داغونم مثل یه عزادار .اخر یه درد دیگه دچارمیشم تا اینو فراموش کنم مثل راهبه ها فقطدعا میکنم.وقتی گوشم ازکیپی درمیاد انگاردنیارو به من میدن