2777
2789
عنوان

من چرا اینجوریم...... 😕

437 بازدید | 45 پست

از هیییچی نمیترسم حتی مار و عقربم هزار بار کشتم کشتم تو خونه مامانبزرگم جن داره ولی خودم تنها چند روز میمونم 

ولییی از تنها چیزی که میترسم سوسکه یعنی حاضرم بمیرم ولی سوسک نبینم  مهمون داشتیم سوسک اومد رو پام انقددد چیق زدم همه چشماشون قد گردو شد گفتن تو که از چیزی نمیترسیدی انقدد میترسم از سوسک که حد نداره🥴🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😫😕

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مار کشتی از سوسک میترسی ..!😳

والا خودمم تو همین موندم چرا از مار نمیترسم ولی از سوسک😫

لعنت به سوسک با این قیافه زشت چرکولکیش😕

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
یاد فیلم اون بچه افتادم که می‌گفت وای من چرا اینجوریم چرا پوستم اینجوریه بزار یه آرایشگری بکنم😂

😂😂

منم بدم میاد ولی ترس نه با اسلحه جارو ترتیبش میدم

من ۱۰ متر اونور تر باشه سکته میکنم😂😂

بالاخره حیوون خداست دیگه همه شون یه فایده دارن حتی این اقا سوسکه یا خانم سوسکه🪲🪳

ایشالا نسلش منقرض بشههه اخه این سوسک چندش چه فایده میتونه داشته باشه با اون شاخکای درازش😕

ایشالا نسلش منقرض بشههه اخه این سوسک چندش چه فایده میتونه داشته باشه با اون شاخکای درازش😕

نگو این طوری بالاخره اینم خدا افریده و حیوون خداست و خدا دوستش داره نمیدونم فایده اش چیه حوصله داری برو بخون به منم بگو😂❤