2777
2789
منم امشب نخوابیدم 💔🙂 شما واسه چی جدا شدین ؟؟ من چون طرفم بی اعتماد بود وگرنه خیلی عاشق هم بودیم ل ...

ما انقد عاشق هم بودیم که خودمم باورم نمیشد اوایل کمی مشکل داشتیم ولی این اواخر نه ، من الکی نمی‌دونم چرا بی هیچ دلیل و منطقی بهش گیر دادم و سر یه موضوع بیخود ،بعد گفتم صبر کن کمی دیگه با هم حرف بزنیم الان به هم ریختم ، نیم ساعت بعد آمدم دیدم از همه جا بلاکم . شهرهامون جدا بود و امکان رفتن ندارم چون رو سکو هست و پدرومادرشم فوت شدن و کسی نیست خبر ازش بگیرم

خودمم هنوز گیجم ، هییییییچ مشکلی با هم نداشتیم هیچی ، 

نمیدونم شاید رابطه هایی ک هیچ مشکلی نیس ما خودمون با دسته خودمون خرابش میکنیم

تنها ادمی بود ک بی نهایت دوسم داش خیانت نمیکرد همیسه کمکم بود تو سختیام ولی خودم دیشب تمومش کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم شاید رابطه هایی ک هیچ مشکلی نیس ما خودمون با دسته خودمون خرابش میکنیم تنها ادمی بود ک بی نه ...

کاش این کار رو نمی‌کردی 

کاش برای من فقط بودش و زبونم اون لحظه ک الکی داشتم گیر میدادم و تهمت میزدم لال میشد. مطمئن بودم اهل خیانت نیست  و فقط من تو دنیاشم .اصلا نمیدونم چرا اون لحظه همچین حرفی زدم