منم امشب نخوابیدم 💔🙂 شما واسه چی جدا شدین ؟؟ من چون طرفم بی اعتماد بود وگرنه خیلی عاشق هم بودیم ل ...
ما انقد عاشق هم بودیم که خودمم باورم نمیشد اوایل کمی مشکل داشتیم ولی این اواخر نه ، من الکی نمیدونم چرا بی هیچ دلیل و منطقی بهش گیر دادم و سر یه موضوع بیخود ،بعد گفتم صبر کن کمی دیگه با هم حرف بزنیم الان به هم ریختم ، نیم ساعت بعد آمدم دیدم از همه جا بلاکم . شهرهامون جدا بود و امکان رفتن ندارم چون رو سکو هست و پدرومادرشم فوت شدن و کسی نیست خبر ازش بگیرم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم شاید رابطه هایی ک هیچ مشکلی نیس ما خودمون با دسته خودمون خرابش میکنیم تنها ادمی بود ک بی نه ...
کاش این کار رو نمیکردی
کاش برای من فقط بودش و زبونم اون لحظه ک الکی داشتم گیر میدادم و تهمت میزدم لال میشد. مطمئن بودم اهل خیانت نیست و فقط من تو دنیاشم .اصلا نمیدونم چرا اون لحظه همچین حرفی زدم