2789
عنوان

دندونم کشیدم

96 بازدید | 13 پست

کلی هم پنی سیلین زدم امروز چرکای زرد در میاد ازش این یعنی بدتر شدم یا داره چرکا میاد بیرون؟؟ دردم میکنه دندونم عقل پایینم بود قرص نمیتونم بخورم بالا میارم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پس چرا دردش هنوز انقدر شدیده

چند روز کشیدی ؟ وکدوم دندونت بوده؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عقل پایین یه هفتست 

دندون عقل دیرتر خوب میشه هر کی هم کشیده تا چند وقت درد داشته فقط همین آنتی بیوتیکت رو مرتب و سر وقت بخور این که عفونت اومده خوبه 

مرتب آب نمک قر قره کن 

هل باد از عطاری بگیر آسیاب کن بریز روی آب ولرم یا چایی ولرم بخور تاثیر زیادی توی آروم کردن درد دندون داره 

انشالله به همین زودی دردش تموم میشه عزیزم راحت میشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دندون عقل دیرتر خوب میشه هر کی هم کشیده تا چند وقت درد داشته فقط همین آنتی بیوتیکت رو مرتب و سر وقت ...

انتی بیوتیک داد خوردم معدم بهم ریخت جاش شیش تا پینیسیلین ۸۰۰داد میگن نشاسته هم خوبه امپول کترولاک و شیافم تا دلت بخواد زدم ولی باد نداره اصلا اون حفرش یکم چرک زرد توش که تا دیروز نبود واقعا خسته شدم حس میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشه 

انتی بیوتیک داد خوردم معدم بهم ریخت جاش شیش تا پینیسیلین ۸۰۰داد میگن نشاسته هم خوبه امپول کترولاک و ...

همین پنی سلین باعث شده عفونت بزنه بیرون من در مورد نشاسته تا حالا نشنیدم که خوبه یا نه 

نه نگران نباش عزیزم درد زیادت تحملت رو کم کرده این جور دردا طورین که یه روز از خواب بیدار میشی میبینی هیچ اثری ازش نیست خوب میشی

همین پنی سلین باعث شده عفونت بزنه بیرون من در مورد نشاسته تا حالا نشنیدم که خوبه یا نه  نه نگر ...

دعا کن خوب شه فردا خسته شدم گریم درومده از طرفی هم پریود شدم از طرفی گلاب به روت اسهال شدم نابودم یعنی زیر چشمم گود رفته کل کلو فکم درد میکنه دعا کن برام

[QUOTE=300630953]دعا کن خوب شه فردا خسته شدم گریم درومده از طرفی هم پریود شدم از طرفی گلاب به روت اسهال شدم نابودم یع ...[/QUO

حتما عزیزم برات حمد میخونم انشاالله به زودی خوب میشه