2777
2789
عنوان

سوغاتی کربلا مادرشوهرم

313 بازدید | 22 پست

برای شوهرم ی شلوار خونگی برای دخترم ی لباس ست خانگی برای خودم هم ی لباس راحتی بلند ساحلی خریده 

اونجا گفت خوبه ببین ک همه رو نگاه کنم 

منم کامل باز نکردم در حد ی نگاه کم 

اومدم خونه دوباره ک خواستم لباس و ببینم چون از مدلش خیلی خوشم اومده بود بعد دیدم ی پارگی روش بود خیلی هم تابلو یعنی حوری ک اگر من یا کسی دیگه بره بخزه کامل متوجه میشه خیلی ناراحت شدم همش میگم کاشکی اونجا می‌دیدم بهش میگفتم ولی اومدم تو خونه دیدم بنطرتون بهش زنگ بزنم بگم یا به شوهرم بگم بره بهش بگه 

یکبار هم دمپایی برای دخترم خریده بود قبلنا روش در لکه رنگ بود اون موقع هم خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم ک یعنی واقعا چرا اینجوری چیز میده 

الانم حس میکنم از روی لج اینو برای من گذاشته یا برای کسی بوده نخواسته داده به من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلیتو دیدم ولی چیزی به ذهنم نرسید 

من بودم چیزی نمیگفتم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین اگه حس میکنی عمدی اینکارو کرده اصلا به روی خودت نیار پارگی رو درست کن و خونش رفتنی بپوشش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
 ول كن، شايد نديده، بالاخره وظيفه اش نيست، حالا هر چيم اورده تشكر كن و تمام. مادر شوهر منم از ك ...

من هیچ وقت سوغاتی پاره نبوده چیزایی ک برام آورده بودن 

جای شما باشم لباسو تا میکنم میدارم گوشه کمدم. ن بحث شو میکنم ن میپوشمش

فقط حرمت اینکه سوغات کربلاست دورش نمیندازم. 

ولی سری بعد چیزی ک بهت داد درجا همون جا با دقت وارسیش کن. شاید واقعا حواسش نیس. 

الان مامانم میره خرید میاد میبینه عه مانتوش دوتا دکمه نداره. چون حواسش نیس. 

ولی من کفر فروشنده رو در میارم انقد ک مو ب مو لباس رو بررسی میکنم. 

جای شما باشم لباسو تا میکنم میدارم گوشه کمدم. ن بحث شو میکنم ن میپوشمش فقط حرمت اینکه سوغات کربلاست ...

آخه می‌دونی چیه حس میکنم از قصد اینطوری کردن باهام حال منو بگیرن دوتا دختر داره از اینا هستن ک همه چیو وارسی می‌کنن 

جای شما باشم لباسو تا میکنم میدارم گوشه کمدم. ن بحث شو میکنم ن میپوشمش فقط حرمت اینکه سوغات کربلاست ...

منم چند بار لباس اينا گرفتم يا زيپش خراب بوده يا دكمه هاش افتاده بود. از بس مه مردم پرو ميكنند و نمي خرند

آخه می‌دونی چیه حس میکنم از قصد اینطوری کردن باهام حال منو بگیرن دوتا دختر داره از اینا هستن ک همه چ ...

بنظرم بهش زنگ بزن بگوابنلباسه الان نگاش کردم داغونه و..قابل پوشیدن نیس و.. . 

لباس دیگه نیس بیام تعویض کنم.؟!!... 

فقط ی جوری بهمون بهش ک متوجه ایراد لباس شدی. و ببین چی میگه. 

پاره شده ی سوراخ هم کنارشه عین زدگی 

اگه پارگي رو بدوزي پارچه قشنگ يه دست ميشه پس؟هيچوقت لباسا يا پارچه هايي كه بدونيدبا قيچي مثلا يه تكه ازشون برداشته شده را نپوشيد حتي پروو هم نكنيد و بلافاصله بذين بره ممكنه  شخصي كه كادو ميغرسته قبلش باهاش جادو انجام دادع باشه بعدا بياد بهت كادو بده ديدم كه ميگم ولي شما ميگي پاار ه ست و از پارچه چيزي برداشته نشده خب خداروشكر

2790
2778
2791
2779
2792