2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این رفیق؟

95 بازدید | 13 پست

یه همکلاسی دانشگاهی داشتم.بعد دانشگاه ک تموم شد من زودتر شاغل شدم اون موند. بعد اونروز داشتم درددل میکردم همه مشکلمو گذاشتم کف دستش.گفتم بالای این مشکلم فلانی ازم پول قرض میگیره پس نمیده. اینم گفت بهش نده. بعد دیدم یه مدت خودش پیام میداد دویست میفرستی انقد میفرستی؟پس میدم. پس میداد ولی از رفتارش خوشم نیومد چون اون متاهله و من مجرد. شوهرشم نظامیه باید وضعشون خوب باشه.اونروز خیلی دپرس بودم اینهمه مدت سراغ نمیگرفت بعدم پیام عادی و واتساپ و اینستا و روبیکا که بم قرض بده.منم عمدا سین نمیکردم.بعد...

اونموقعی که پیام داد خودش شاغل شده بود.گفت سین نمیکنی؟ گفتم عزیزم حالم خوب نیست حتی نگف چته خوب نیستی.من ناراحت شدم

امشب واقعا بم فشار اومد براش نوشتم تو که مشکل و رازمو میدونستی برات تعریف کرده بودم انتظار داشتم بگی چته.

سین کرد جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیزم نظامیام وضعشون بد نیس ولی حقوقشون رو ماه ب ماه میدن طبیعیه ک کم بیارن

حقوق همه ی کارمندا ماه به ماه هست. حقوق استارترم ماه به ماه هست. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عزیزم من دستم خالیه بابامم پیشمون نمیاد مشکلم دارم

دوستت میدونه؟اگر میدونه و اینکارو انجام میده و توهم‌دوست نداری بهش قرض بدی چند بار ‌ک خواست و ندادی درست میشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

دوستت میدونه؟اگر میدونه و اینکارو انجام میده و توهم‌دوست نداری بهش قرض بدی چند بار ‌ک خواست و ندادی ...

میدونه ولی نمیفهمه

الان سبن کردنش و جواب ندادن چ معنی میده

خواهرت داره.من تازه مستقل شدم خرج یکیو هم میدم

کسی تو زندگی کس دگ نیس شما ک نمیدونی داره یا نداره خرج کسیو میده یا نمیده هیچی ازش نمیدونی ک میدونی؟!

کسی تو زندگی کس دگ نیس شما ک نمیدونی داره یا نداره خرج کسیو میده یا نمیده هیچی ازش نمیدونی ک میدونی؟ ...

شماهم خو نمیدونی اون پولی ک ازم میگرفت واسه خریدن مانتو بود درحالیکه من مانتو هم نمیتونستم بخرم

میدونه ولی نمیفهمه الان سبن کردنش و جواب ندادن چ معنی میده

میدونم عزیزم مشکلات زیاد شده اونم شاید رو تو خیلی حساب باز کرده ولی نمیدونه هم مشکلات خودتو داری

دوسته دگ‌اگر خوشت نمیاد ازش کلا بلاکش کن اعصاب خوردی نداره خودتم ناراحت‌نکن