بچم ۵ ماهشه خیلی خیلی شیطونه هروقت که بخوام بخوابونمش حتی اگه خیلی زیاد خوابش بیاد حداقل چهل دیقه باهام میجنگه با خوابیدن مبارزه میکنه خوابش میبره بعد یه دفعه چشاشو باز میکنه گریه میکنه بدش میاد بخوابه با اینکه اصلا دلم نمیخواد اما مجبورم میکنه سرش داد بزنم واقعا خسته شدم دیگه چیکار کنم
بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
اتفاقا از اخر چهار ماهگی بهش فرنی میدم یا پوره ی بعضی از میوه ها اخه خوب شیر نمیخورد منم بهش غذا داد ...
من یه روش رو دخترم جواب داد اونم صدای سشوار بود... و البته یه مداحی عربی بود اونو خیلی دوست داشت نمیدونم چرا،، تلویزیون پخش میکرد دیدم باهاش خوابید منم دانلود کردم تا میخواست بدقلقی کنه دستاشو مینداختم تو قنداق و مداحی رو براش میذاشتم و رو پاتکونش میدادم آروم... سریع میخوابید
تا صبح تو بغل میگرفتم و راه میرفتم.تا تکیه میدادم ب دیوار بیدار میشد.اما تو تاب راحت میخوابید
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.