samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 عنوان خانواده ها 85 بازدید | 20 پست بچه ها بچم تکه هروقت میخواییم از خانواده هامونجدا بشیم و بیاییمخودمون یا خانواده خودم یا شوهرم برن خونشون بچم بیقراریمیکنه و میترسمبزرگتر ک شد بدتر بشه چیکارش کنمخوب شه؟کسی تجربه ای داره تو اینزمینه لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست 1402/04/23 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42942 بچه های خواهرشوهرام دو سه تا هستن .پاشون نرسیده خونه بی قراری میکنن و نمیتونن تو خونه بشینن . ربط به تک بودن ندااااره . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25186 من دوتا دارم ولی هذ وقت میریم خونه مادرم یا مادر پدرم میان خونه ما موقع رفتن بچه هام خیلی گریه میکنن . البته ما راه دور هستیم خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 بچه های خواهرشوهرام دو سه تا هستن .پاشون نرسیده خونه بی قراری میکنن و نمیتونن تو خونه بشینن . ... عه پسطبیعیه.چند سالشونه الان؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 من دوتا دارم ولی هذ وقت میریم خونه مادرم یا مادر پدرم میان خونه ما موقع رفتن بچه هام خیلی گریه میکنن ... الان چندسالشونه؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42942 عه پسطبیعیه.چند سالشونه الان؟ یکیش کلاس ۹ . یکیش کلاس ۵ . یکش دوم . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 یکیش کلاس ۹ . یکیش کلاس ۵ . یکش دوم . وااااای ینی قراره تا بزرگمیشه همینجوری بمونه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42942 وااااای ینی قراره تا بزرگمیشه همینجوری بمونه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ هنوز خیلیاشدن حتی ۱۳ و ۱۶ ساله هستن . تو خونشدن بند نمیشن بی قراری میکنن . مادرشون مجبور میشن تند تند بیارنشون خونه مادربزرگاشون 😑 شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 هنوز خیلیاشدن حتی ۱۳ و ۱۶ ساله هستن . تو خونشدن بند نمیشن بی قراری میکنن . مادرشون مجبور ... خیلی بده واقعا☹غصم شد.حالا اونا بچشونو میزارنخونه پدربزرگشون بمونه؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42942 خیلی بده واقعا☹غصم شد.حالا اونا بچشونو میزارنخونه پدربزرگشون بمونه؟ اره . اصلا طوری بچه هاشون بزرگ شدن که تو چهار دیواری یه روز دوام نمیارن . خودشونم اونطورین . یعنی یه روز خونه نمیمونن . بچه هاشونم کشیدن به خودشون . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25186 الان چندسالشونه؟ پسرم ۱۴ دخترم ۸ خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 اره . اصلا طوری بچه هاشون بزرگ شدن که تو چهار دیواری یه روز دوام نمیارن . خودشونم اونطو ... آهان کلا شخصیتشون این مدلیه.خداکنه بچه من اینجوری نشه چون من خودم آدم دَدَری ای نیستم و دوست ندارم بچم جایی تنها بمونه لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 پسرم ۱۴ دخترم ۸ خدای من🤦♀️غصم شدنکنه تا اونموقع اینجوری بمونه😫😫😫😫 لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42942 آهان کلا شخصیتشون این مدلیه.خداکنه بچه من اینجوری نشه چون من خودم آدم دَدَری ای نیستم و دوست ندارم ب ... منم همینطور حتی خودمم حوصلم نمیکشه برم جایی خانواده شوهرم اونطوری هستن . همش میگردن صبح تا شب و شب تا صبح . خونه نمیشینن اصلا شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 منم همینطور حتی خودمم حوصلم نمیکشه برم جایی خانواده شوهرم اونطوری هستن . همش میگردن & ... چقدر شبیه همیم خانواده همسر منم همینجورین حتی همسرم اوایل خیلی اذیت میشد بخاطر این مسئله لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست