2777
2789
عنوان

پریود دوم بعد مصرف قرص اورژانسی

1318 بازدید | 10 پست

خانومااااا بیاین کمک 

من سیکل ۲۸ روزه با ۳ روز پریود دارم .روز ۷ سیکل رابطه داشتم شک کردم کاندوم پاره شده برای بار چهارم توی این سال قرص اورژانسی خوردم بعد یک ساعت دوتا باهم . دیگه هم رابطه نداشتم روز ۱۲ سیکلم یعنی ۵ روز بعدش اول لکه بینی قهوه ای داشتم بعد چند ساعت خونریزی قرمز رنگ ولی بدون لخته ۳ روز داشتم و دو روز لکه بینی مثل بعد پریود .حجم خونریزی مثل پریود بود یه کوچولو کمتر  

ینی حاملممممم؟! ممکنه؟! توروخدا کمک کنین خیلی حالم بده . 

در ضمن اگر این خونریزی پریود بوده الان ۲۱ روز از اولین روزش گذشته . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس قاتی پاتی بود نفعمدم چی شد ولی منم بعد این قرص اورژانسی که تو ۲هفته فک کنم ۳تاهورده بودم تا۱۲روز پریدد بودم قرص گرفتم از دکتر زنان تا متوقفش کرد مکرنه خدا میدونست تا می میکشید

کلا هورومون توهم میریزه

قرص جلوگیری سیکلت رو بهم میریزه عزیزم

بخدا مردم از ترس دکتر زنانم رفتم گفت احتمالش خیلی کمه ولی تا پریود نشم خیالم راحت نمیشه نمیدونم چرا 

از استرس معدم بهم ریخته نمیتونم غذا بخورم 

۴ روز بعد از رابطه مثل خنگا بیبی چک گذاشتم که اصلا نشون نمیده اونموقع هاله واضح انداخت نشستم به گریه کردن بعد خونریزی ولی گذاشتم منفی شد ۵ روز پیشم مارک وندفو گذاشتم منفی باز امروز مدیکور همش حس میکنم هاله خیلی خیلی کمرنگ داره که فقد با نور فلش گوشی معلومه 

مدیکور کلا فک کنم هاله میندازه الکی اره ؟