2821
2789
عنوان

ننه شوهر

113 بازدید | 7 پست

کل بارداری ک کمک آدم نکرد هیچ زخم زبون هم میزد هیچ ی بار شام اومد خونمون دست ب سیاه و سفیدم نزد بیچاره شوهرم دید منم حالم زیاد خوب نیس زنگ زد رستوران .غذاشو خورد نکرد ظرفارو کمک کنه باز گفتم هیب نداره مهمونه یهو دیدم کفشاشو پرت کرد جلوم گف اینا رو تمیز کن کثیفه دلم ور نمیداره منم شوک شدم گفتم باشه اما نکردم .شما بودید چ میکردید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم متاهلی خیلی سخته 

خیلی باید قوی باشی واقعا 

البته من کاری با کمک نکردنش ندارم فقط بد رفتاریهاش و 

زخم زبون از همه چی بدتره طعنه تحقیر دخالت بیجا جنگ روانی 😔 

امیدوارم شوهر خوب و خوش اخلاقی داشته باشی :)))

خیلی ناراحت شدم 💔مراقب خودت باش سعی کن کمتر غصه بخوری 🥲

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈
بنظرم متاهلی خیلی سخته  خیلی باید قوی باشی واقعا  البته من کاری با کمک نکردنش ندارم فقط ...

باور کن پوستم کلفت شده انقدر اینجوری رفتارشو دیدم حتی یادم میفته خندم میگیره فقط میخواستم بدونم کسی جای من بود چکار میکرد

باور کن پوستم کلفت شده انقدر اینجوری رفتارشو دیدم حتی یادم میفته خندم میگیره فقط میخواستم بدونم کسی ...

قلبم ب درد اومد و درکت میکنم

فقط میتونم بگم مراقب خودت باش به خودت برس نزار این حرفا از پا در بیارتت💙

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈