2777
2789

پاشویه ش کن اگ زیادنیس

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فعلا پاشویه کن و مایعات بده اگه شدید بود از شیاف استفاده کن مخصوصا که ممکنه خواب بری خطرناکه !

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

عزیزم شیاف برای وقتیه که تب با استامینوفن و پاشویه کردن پایین نمیاد  

شیاف هم قبل استفادش هم چند ثانیه بذار توی ظرف آب گرم بعد براش بذار 

شربت نمیخوره یه پارچه نخی یکم آب ولرم بزن بمال به دستش صورتش کف پاش  آب سرد نزنی یه وقت

روشکمش پارچه یا ملحفه بذار سعی کن دستو پاش بیرون باشه و تا صبح چشم ازش برندار ایشالا زودتر میاد پایین

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
اخه میترسم شب باز بره بالا من خواب باشم دنبال ی راهم ک مطمئن باشه

گلم وقتی تب پایینه بخوای تب بر قوی استفاده کنی هم خوب نیست 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

کلا یه ظرف اب بذار بالا سرت کاش قطره رو به هر زور کلکی بود میدادی بهش وقتی گریه میکنهدبریزی تو حلقش

نمیدونم واقعا چیکار کنم چهارشنبه تا صبح بیدارم میترسم امشب دیگه نکشم

آخه خیلی سخت تب بچه واقعا حسابی از پا درمیاره آدمو ولی چاره ای نیست یا پاشویه یا قطره اکر تبش بالای ۳۸ بود خدای نکرده شیاف بذار تب سنج هم خوبه کنارت باشه

یک سال ونیمشه گلم مثلا دکتر گفت دوتا بزن الان ی دونه بزنم

بزن عزیزم اشکالی نداره 

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️