2821
2789
عنوان

حکمتش چیه

90 بازدید | 7 پست

که عاشق میشم اما به طرف نمیرسیم و شاید بازم دوطفه باشه اما به هم نمیرسن چرا پس عاشق شدن اگر از همون اول هر کس عاشق نیمه گمشده میشد بهتر نبود 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم تو این دنیا خیلی سوالای بی جواب هس که هیچکس نمیتونه جواب درستی براش پیدا کنه چون حکمت کارا رو ...

هنوز نفهمیدم برای کسی که سود نداره فقط قلبا شکستن میشه مگه خدا مهربون و دلسوز نیس چرا میزاره عاشق هم شن با اینکه میدونن بهم نمیرسن 

چی اساس نداره

حکمتی تو کار نیست الان 2,300,000 سال پیش اولین بشر آمد تازه الان یکم پیشرفت کردیم چطوری بر طبیعت غلبه کنیم چطوری بر بیماری ها غلبه کنیم خدا میخواست زمین طوری می‌ساخت زلزله نیاد پس اصلا نخواست وگرنه با حکمت ی چیز ناقص نمیسازه 

حکمتی تو کار نیست الان 2,300,000 سال پیش اولین بشر آمد تازه الان یکم پیشرفت کردیم چطوری بر طبیعت غلب ...

به نظرت اگر همه چیز گل و بلبل بود ما از خدا کمکی می خواستیم و اصلا برای دانش تلاش می کردیم که به دستش بیاریم  اصلا اون حس دلسوزی درونمون به وجود میومد خیلی ازز بلاهایی که سرمون میاد مقصرش خودمونیم نه خدا 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز