2777
2789
عنوان

خانواده

140 بازدید | 14 پست

من دیروز خوب شدم(پ. ر. ی) 

امروز دوش گرفتم ب امید... 

ولی شوهرم نیم ساعت پیش خوابید هرچی ام سر شوخی رو باهاش باز کردم ک شب ج. م. ع. ه. هستو این چیزا اونم با شوخی جواب میداد ولی انتظار داشتم بیاد س. م. ت. م

دلخور شدم، چیزی ام نگفتم

یعنی دلیلش چی میتونه باشه

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بعضی وقتا واقعا طرف حوصله نداره خسته اس بی حس وحال یخورده باید آدم منطقی تر نگاه کنه مگه شاید بعضی وقتها حوصله رابطه رو نداری حالا به هر دلیلی دیگه نباید آنقدر حساس باشی که دنبال دلیل باشی

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
خب بعضی وقتا واقعا طرف حوصله نداره خسته اس بی حس وحال یخورده باید آدم منطقی تر نگاه کنه مگه شاید بعض ...

درسته ولی باید ی چیزی میگفت یا ن

اصلا تمایلی نشون نداد حتی ی بوس خالی

درسته ولی باید ی چیزی میگفت یا ن اصلا تمایلی نشون نداد حتی ی بوس خالی

اصولا مردها نوع رفتارشون با زنها فرق میکنه این چیزی که شما میگین دقیقا خصوصیات زنها هست یا میگن نه یا خسته ام یه وقت دیگه یا همون به قول شما ابراز محبت کوچیک اما این تو آقایون کاملا برعکس با عمل نشون میدن تا با زبون همون خوابیدن نشونه خسته بودن هست اصلا منفی فکر نکنید شما که با همسرتون زندگی می‌کنید بهتر از هرکس خصوصیات اخلاقیش رو میدونید پس منفی فکر نکنید

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
اصولا مردها نوع رفتارشون با زنها فرق میکنه این چیزی که شما میگین دقیقا خصوصیات زنها هست یا میگن نه ی ...

مرسی از راهنماییت

ولی سابقه نداشت همیشه مدام میپرسید کی خوب میشی یا شوخی..