2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

92 بازدید | 11 پست

سلام تو اینستا با یه پیجی آشنا شدم ۱۵۰ زدم براش خریت کردم که کار کنم حالا هرکاری یه پولی میگیره بعد کار میده داریم بدید یا بگید چیکار کنم

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقت اتون بخیر بزرگوار اگه ازتون کلاهبرداری شده میتونید وارد سایت پلیس فتا فضای تبادلات مجازی بشین و از اون سایت شکایت کنید یا شکایت خودتون تنظیم کنید با آدرس پیج و شماره اشون ازشون شکایت کنید تا پرونده بررسی بشه 

خدالعنتشون‌کنه لابد همون تایپ‌وخلاصه نویسی و....؟؟ اگراینا باشن که اینقد میدووننت که خسته بشی 

آره به نظرت ۱۵۰ زیاده اصلا دارم دیوونه میشم 

کاربری دست دو نفره

آره به نظرت ۱۵۰ زیاده اصلا دارم دیوونه میشم 

من همینا سه چهارسال قبل ۳۰تومن ازم‌گرفتن اولش میگفتم تایپ سخته ادمین شدن سخته ؟؟میگفت نه خیلی راحته وفلان بعدکه واریز کردم اینقد این کانال واون کانال بردنم وبراهرکاری پول جدا میخاستن وشرایط خیلی سختی داشتن وآخرشم معلوم‌نرود کاری که تحویل میدی قبول کنن یانه تازه اگر قبول کنن معلوم‌نیس به چه صورت بات حساب میکنن

خدالعنتشون‌کنه لابد همون تایپ‌وخلاصه نویسی و....؟؟ اگراینا باشن که اینقد میدووننت که خسته بشی 

اره دقیقا من فقط خواستم ببینم چه شکلیه بهشون اسم و شماره تلفن دادم مگه ول کن بودن !! یه چیزای برام میفرستادن که باعث می‌شد اعتمادم بهشون زیاد بشه اما دیدم یه تله اس دیگه جوابشونو ندادم