2777
2789
عنوان

توهم میزنم من

96 بازدید | 4 پست

مثلا یهو میبینم دارم با کسی حرف میزنم یعد ب خودم میام یا فک میکنم نیستم تو این دنیا

اصلا بعضی وقتا تو این دنیا نیستم با صرای بلند مثلا تلوزیون ب خودم میام. ی جا خیره میشم نمیفهمم دیگ هیچی

من افسردگی گرفتم بخاطر عشق ی طرفه .... حالم ازین موضوع بده

بنظرتون توهم هایی ک میزتم برا همینه؟ چون همیشه بره همین موضوع نازاحتم حس میکنم دارم روانی میشم

.

به نظرم حتما راجبش با یه روانشناس خوب صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیتونم...خانوادم نمیدونن اگ بدونن عاشق شدم سرمو میبرن پول روانشناسم باید اونطوری از بابام بگیرم

خب لازم نیست بگی به خاطر عشقه یه بهونه‌ای جور کن چمیدونم بگو استرس درس و کاره

یا بگو شبا کابوس می‌بینم نمیتونم بخوابم باید برم دکتر و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم