2777
2789
عنوان

دلی که گاهی میگیره و ....

75 بازدید | 3 پست

این روزا حساسم و زود رنج و عصبی ،کلافه ام از دست خودم و زمین و زمان نمیدونم چمه ... دلم میگیره و به این مفتیام باز نمیشه ؛ یاد ۶-۷سال پیش مییوفتم ، تابستون و حال و هوایی که داشتم ، دانشگاه و ترم تابستون و آخر هفته های خوب درکنار نامزدم ! 

احساس میکنم دارم دیر میشم از اپن روزهای با حال و هوای سرمستی جوونی دارم فاصله میگیرم و تنها شدم و محدود به خانواده و کار های بچه داری و شوهر داری. الان داشتم گروه تلگرام دوره دانشجویی کارشناسیم‌ رو‌نگاه میکردم ، فقط منو چند نفر دیگه از یه جمع سی نفره عضو بودیم ، پیاهارو نگاه کردم و یاد رپزگاری افتادم که دیگه هیچ‌وقت بر نمیگرده 😔

چرا دنیا اینجوره آدم قدر لحظه های خوب زندگی رو‌نمیدونه و راحت از کنارش رد میشه و بعدا افسوس میخوره !

حالم گرفته اس امشب ، احساس کسی رو دارم که دست و با طناب بستن و پاهاش توی پیت سیمان خشک شده فقط دهنم‌باره که اونم فقط در حال نق زدن ‌‌و شکایت کردنه ، احساس میکنم اطرافیانم به فکر حال دل من نیستن اصلا اینهمه وقت تو خونه موندن من برای کسی اهمیتی نداره ، اونا برنامه های خودشون رو دارن، سرگرم و به راحتی اوقات خوششون رو میگذرونن... 

خدایا این دلی که گرفته رو خودت بازش کن ، شادش کن !

الحمد# علی کل حال

#‍ ۲۲-تیر -۱۴۰۲

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
منم همچین احساسی دارم این روزا حالا من مجردم و 21 سالمه اما دائم ناراحت میشم و عصبی دلم میشکنه انگا ...

خوش بگذرون این روزا دیگه برنمیگرده

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.