2777
2789
عنوان

دلی که گاهی میگیره و ....

75 بازدید | 3 پست

این روزا حساسم و زود رنج و عصبی ،کلافه ام از دست خودم و زمین و زمان نمیدونم چمه ... دلم میگیره و به این مفتیام باز نمیشه ؛ یاد ۶-۷سال پیش مییوفتم ، تابستون و حال و هوایی که داشتم ، دانشگاه و ترم تابستون و آخر هفته های خوب درکنار نامزدم ! 

احساس میکنم دارم دیر میشم از اپن روزهای با حال و هوای سرمستی جوونی دارم فاصله میگیرم و تنها شدم و محدود به خانواده و کار های بچه داری و شوهر داری. الان داشتم گروه تلگرام دوره دانشجویی کارشناسیم‌ رو‌نگاه میکردم ، فقط منو چند نفر دیگه از یه جمع سی نفره عضو بودیم ، پیاهارو نگاه کردم و یاد رپزگاری افتادم که دیگه هیچ‌وقت بر نمیگرده 😔

چرا دنیا اینجوره آدم قدر لحظه های خوب زندگی رو‌نمیدونه و راحت از کنارش رد میشه و بعدا افسوس میخوره !

حالم گرفته اس امشب ، احساس کسی رو دارم که دست و با طناب بستن و پاهاش توی پیت سیمان خشک شده فقط دهنم‌باره که اونم فقط در حال نق زدن ‌‌و شکایت کردنه ، احساس میکنم اطرافیانم به فکر حال دل من نیستن اصلا اینهمه وقت تو خونه موندن من برای کسی اهمیتی نداره ، اونا برنامه های خودشون رو دارن، سرگرم و به راحتی اوقات خوششون رو میگذرونن... 

خدایا این دلی که گرفته رو خودت بازش کن ، شادش کن !

الحمد# علی کل حال

#‍ ۲۲-تیر -۱۴۰۲

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
منم همچین احساسی دارم این روزا حالا من مجردم و 21 سالمه اما دائم ناراحت میشم و عصبی دلم میشکنه انگا ...

خوش بگذرون این روزا دیگه برنمیگرده

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید