2777
2789
عنوان

بلاک

104 بازدید | 14 پست

من دوماهه که رسمی جدا شدم.قبلش هم ۴ سال جدا بودیم.دوران عقد بودیم و همسرم شروع کرد به بد قلقی کردن. هر روز می‌گفت دوستت ندارم و تو زشتی و ... به شدت بهم یی احترامی میکرد. بعد هم که ارتباطمون قطع شد شروع کرد تهمت زدن بهم. تهمت رابطه با یکی دیگه را بهم میزد.خلاصه خیلی آزارم داد. آخرشم ازم پول گرفت و طلاق داد. تو این ۴سال دائم به گردش و تفریح و مسافرت بود. حالا که جدا شدیم یه عکس پروفایل گذاشته هنوزم دوستت دارم. بعد یک روز برش داشته بیو نوشته تو فکر بی پایان منی بعد برش داشته نوشته من تو را اونجوری که باید خودمو دوست می داشتم دوست دارم بعد بر داشته نوشته من خیلی تلاش کردم ولی بیفایده بود. بعد نوشته بعضی وقتا بهترین کار هیچ کاری نکردنه.حالا هم منو بلاک کرده با اینکه من هیچ ری اکشنی نشون نمی‌دادم.در صورتی که من هیچ مزاحمتی براش ندارم و خیلی راحت از همه چیزم گذشتم و بی دردسر براش تموم شد و رفت.حالا نمیخوام کسی بیاد بگه رهاش کن و بهش فکر نکن و این حرفا.اینا رو خودم میدونم ولی دست خودم نیست.هنوز برام مهمه.هنوز نتونستم فراموشش کنم. این عکس پروفایل اولی که میگه دوستت دارم و فکر بی پایان منی را باور کنم یا بلاک کردنش را؟ حس میکنم میخواد اذیتم کنه مثل قبل. بعد دلم میگه نه شاید پشیمون شده از کاراش.نمیدونم الان چه حسی داره. کاش میشد بفهمم‌.🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مریضه بهش گوش نکن

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

حالا شایدم  منظور شما نبودی .اگ هم  بودی  ۹۰درصد دروغه لامصب اگ دوس  داش  که اذیت  نمیکرد هرجور شده  نگهت  میداش .این  بلاک  کرده  دیگه  دیده  ری اکشنی  نشون ندادی خواسته تحریکت کنه 

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ
خودمم حس میکنم قصدش اینکه که احساس گناه واسم به وجود بیاره

اصلا  شمارشو  پاک  کن  اون  متوجه میشه  ک استورشو می بینی بخاطر اینکه  اذیت  کنه  انطوری  رفتارمیکرد

متن پیامت مثل حرف عمم میمونه اومد خونه ما گفت نازنین من دخترم می‌خوام بدم به پسر داییت چه بگی بده چه بگی نده من می‌خوام بدم حالا شما نظرتون چیه

شما که راه خودتو پیش گرفتی چسبیدی به چهارتا عکس نوشته که معلوم نیست واسه کیه هدف چیه واقعیت که ازش رنج کشیدی رو گذاشتی کنار 

میگی بهم هم نگین چیزی 

حالا چیکار کنم 

خودت بهتر میدونی که غرق افکار غلط و پوسیده ای اما نمیخای بپذیری

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
قبلاً سیو نبود اصلا. نمی‌دونم چرا بعد طلاق خر شدم سیو کردم.

ازرو کنجکاویه  ولی  از الان  حذفش  کن  اون اگ  دوست  داش و ازکارش  پشیمون شده بت پ میداد یازنگ میزد 

متن پیامت مثل حرف عمم میمونه اومد خونه ما گفت نازنین من دخترم می‌خوام بدم به پسر داییت چه بگی بده چه ...

می‌دونم. ولی دلم میخواد از بقیه بشنوم. 🥺🥺دلگرمی نیاز دارم

می‌دونم. ولی دلم میخواد از بقیه بشنوم. 🥺🥺دلگرمی نیاز دارم

دلگرمی یعنی نخوردن چیزی که بالا آوردی 

دلگرمی یعنی حذف آدم سمی 

دلگرمی یعنی بخاطر یک زباله که تورو تحقیر کرده خودتو درگیر چیزای بیهوده نکردن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍