2777
2789
عنوان

محرم

221 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها پیشاپیش عذا داریتون قبول باشه🖤🤲

امروز داشتم از خونه برمیگشتم تو ایستگاه مترو بودم بعدش شنیدم ی خانومه داشت ب یکی میگفت که محرم امسال اصلا واقعی نیست همه واسه اینکه جنس مخالفشونو ببینن و برای خودنمایی میان و خیلی ناراحت شدم از این قضیه کاش مثل چند سال پیش همه عذا داریا از ته دل بود نمیگم بعضیا واسه خودنمایی یا جنس مخالف میرن عذا داری ولی تقریبا بیشتر اینجورین کاش میشد همه بخاطر خود امام حسین میرفتن عذا داری🖤🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ساله محرم جایی نمیرم زیاد ی بار داشتم از کنار ی ایستگاه صلواتیه رد میشدم پسره که  تو ایستگاه بود برگشت بهم تیکه انداخت و گفت شماره بدم🤐فقط بهش گفتم خاک اومدم .خیلیا برا ریاکاری میرن فقط ولی خیلیا هم عاشقن  .نمیشه قضجاوت کرد

ببین شاید اینطوری باشه ولی اگه اون جوونی ک میاد دلش امام حسینی نباشه اصلا نمیاد 

اینا شیطنت های جوانیه گرچه اشتباهه ولی امام حسین دعوتشون میکنه دوسشون داره ❤

البته که من از ۷ ۸ سالگی یادمه دختر پسرا تو هیئت قرار میزاشتن هرکی بهتر زنجیر میزد جنتلمن تر بود 😂

ببین شاید اینطوری باشه ولی اگه اون جوونی ک میاد دلش امام حسینی نباشه اصلا نمیاد  اینا شیطنت ها ...

😂😂😂

ولی خب بازم کار اشتباهیه شیطنت های جوانی توی عذا داری که دیگه نیست هرچی بجای خودش هرشب برن یجا شماره بدن بهم ولی توی عذا داری محرم این کارو نمیپسندم

دیگه اونشو  نمیدونم  خودشون میدونن و خدای خودشون.   ولی خاهشن  هر کی با هر تیپ و پوششی میاد  روضه امام حسین  هیئت امام  حسین  حتی با نگاه های  بد فراریشون ندین.  میتونستن نیان.   ولی همینکه میان  یه استکان چای امام حسین میخورن  ینی حسینی ان  .   

کمی آهسته تر دنیا💔 به شلاق تو در بندم، دگر هرگز به روی تو دمی حتی نمیخندم، به حدم میزنی اما به جرمی که نمیدانم، به حکم تلخ تقدیرت گرفتار شب تارم☕️🌧☔️

دیگه اونشو  نمیدونم  خودشون میدونن و خدای خودشون.   ولی خاهشن  هر کی با هر تیپ و ...

من به پوشش کاری ندارم خودمم چادری نیستم اصلا تیپمم هرجوری بخام هستم یادم میاد ۲۳م رفته بودم عذا داری بعدش روسری ایناسرم نبود کلا هیجا روسری نمیزارم بعدش ی مرده بهم گفت سینه هاتو انداختی بیرون نمیدونم فلان به تنم زهر شد دیگه نرفتم

😂😂😂 ولی خب بازم کار اشتباهیه شیطنت های جوانی توی عذا داری که دیگه نیست هرچی بجای خودش هرشب برن ی ...

قطعا منم نمیپسندم ولی میگم وقتی امام حسین راهشون داده هدایتشون هم میکنه ...

چنتا دختر پسر میشناسم اصلاااااا مذهبی نیستن اصلا که میگم واقعا اصلااااا  ولی محرم پای ثابت خادمای هیئتن به عشق آقا امام حسین و واقعا بحالشون غبطه میخورم ...

منی که ادعای مذهبی بودن و طلبگی دارم مثل اونا خادمی نمیکنم 

من به پوشش کاری ندارم خودمم چادری نیستم اصلا تیپمم هرجوری بخام هستم یادم میاد ۲۳م رفته بودم عذا داری ...

خب پس اول باید تورو اموزش بدیم 😂😂

شوخی میکنم ولی شما که امام حسینو دوست داری و دغدغه مندی برای عزاداری خب به احترام آقا یه کوچولووووو پوششت رو بهتر کن 🤫