2789
عنوان

خیلی می‌ترسم

106 بازدید | 8 پست

سلام خانما، عذر می‌خوام از تاپیک بی‌موردم ولی خیلی استرس دارم.

من باردارم، امروز بیرون قرار بود خانواده شوهر رو به بستنی مهمون کنم توی پارک بودیم با خواهر شوهر از پارک اومدیم بیرون بستنی که خریدیم موقع برگشت یه پسر بچه نیم وجبی با جییییغ بلند از کنارمون رد شد و فرار کرد رسما قلبم داشت تو دهنم میزد کلی بدو بیراه گفتم بهش. تا نیم ساعت هم قلبم میکوبید.

خیلی برای تو دلیم می‌ترسم، یه درد خفیف و آروم زیر دلمه از اون موقع. به آرامش و دلداریتون نیاز دارم بنظرتون خدایی نکرده چیزیش نشه؟🥺

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تلقین نکن هیچی نشده گلن استرس هم نداشته باش  ایشالا به وقتش تودلیتو در اغوشت بگیری

انشالله

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

من وقتی ۷ ماهه تو شکم مامانم بودم مامانم از بالا پله میفته همه گفتن لابد بچه میمیره ولی سالم بدنیا اومدم😅

نگران نباش بچت سالمه انشاالله

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
من وقتی ۷ ماهه تو شکم مامانم بودم مامانم از بالا پله میفته همه گفتن لابد بچه میمیره ولی سالم بدنیا ا ...

انشالله 

مامان منم وقتی منو باردار بوده ی سگ ولگرد بهش حمله میکنه ولی چیزیم نشده    

وای من باشم سکته میکنم. 🥲💔 ماشاالله