2777
2789
عنوان

جاری بد

210 بازدید | 13 پست

بچها باجاری ای ک همش پشت سرم حرف میزنه و دروغ میگه و همه جا پرکرده من مشکل دارم بچه دارنمیشم چیکاکنم هم جاریم هم برادرشوهرم من حاملم ولی فعلا ب کسی چیزی نگفتم تا ۵ماهم بشه بخدا از حرفاشون خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خدا رو شکر بارداری 

خودش کنف میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چرا تا ۵ ماه نمیخوای بگی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بذار ادامه بده و خوووووب خودشو به همه نشون بده و همه بشناسنش بعد ییهو هرکی دیدت بگو من حاملم نمیدونم ...

همه شناختنش ی آدم دورو دروغگو دو بهم زنه همه ازدست آسی شدن هزارو یک دروغ درست میکنه زندگیمو ی شب خراب کرده بود با ی دروغش ک زنگ زده بود ب شوهرم ن خداروشکر شوهرم اصلا دهن بین نیس

بی محلی مطلق

لازم نیست اونا رو ببینی

اگه بوقت خونه پدرشوهر باشن شما نرو

بچه بیاد سرت گرم میشه. اما سکوت بهترین کاره

باید ارتباطت رو باهاش کم کنی

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بی محلی مطلق لازم نیست اونا رو ببینی اگه بوقت خونه پدرشوهر باشن شما نرو بچه بیاد سرت گرم میشه. ام ...

من اصلا ارتباطی باهاش ندارم کلا شوهرم درگیر کاره وقت نمیکنه خونشون بره همه جا گفته من نمیزارم شوهرم باخانوادش رفت وامدکنه

من اصلا ارتباطی باهاش ندارم کلا شوهرم درگیر کاره وقت نمیکنه خونشون بره همه جا گفته من نمیزارم شوهرم ...

شعور و شخصیت خودش رو میرسونه

در شان و شخصیتت نیست بهش فکر کنی

خیلی هم پیش اونایی که برات حرف میارن حرف اونو نزن نمیشه اعتماد کرد که بهش نگن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری