سلام دوستان وقتتون بخیر بیبی چکم تو تاپیک قبلی مثبت شد ازمایش بارداریم ۱۵۰۰ شد تو شش هفته رفتم سنو واژینال دادم گفت ساک حاملگی تشکیل شده سالمه ولی من با تنبلی تخمدان باردار شدم میترسم قلبش تشکیل نشده باشه پیشگری نکردم ولی زیاد خوب نبود قرصامو اردیبهشت خوردم بعد۷ خرداد پریود شدم ولی بعد اون باردار شدم خیلی استرس دارم قلب بچم تشکیل نشه کسی هست شرایطش مثل من باشه نگرانم ۱۸ رفتم سونو واسم ۲۷ سونو مجدد نوشت تشکیل میشه قلبم یا نه😓😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دقیقا ۶ خرداد پریود شدم الان باردارم تنبلی تخمدان داشتم بعد دو سال با لتروزول و سینال اف باردار شدم .سونو نرفتم هنوز منتظرم هشت هفته برم خیلی نگرانم پوچ باشه یا قلب نداشته باشه😔لعنت به پلی کیستیک
نه الا بذکرالله تطمئن القلوب اگر توکل کردی از ته دل دیگه نگرانی نداری الهی رضا برضائک و تسلیمم بامرک دیگه تموم آرامش محض باش میدونی چرا مومنا هیچ وقت نمیترسن و ناراحت نمیشن جون توکل دارن وقتی هیچ کس نمیتونه حتی یه تار مو انسانی رو بیافرینه به کی جز خدا میخوای توکل کنی خودش داده خودشم حفظ میکنه والله و خیرا حافظا و هو ارحمن الراحمین