2777
2789
عنوان

پسری که همه خرج خانواده رو باید بده

2107 بازدید | 105 پست

همه کارا و خرجا گردن پسره باشه چجوری اصلا میشه بعد از ازدواج مانع شد.  از طرفی هم روم نمیشه مانع بشم واقعا شرایط جوری نیس ک بخام مانعش بشم.  بعد از ازدواج چی میشه کسی بوده با این شرایط.  از یه طرف جهیزیه قسطی باید بخریم ولی خرج فکر نکنم بزاره اخرش باید با وام بگیره نمیدونم موندم چی میشه 😑🙄

بعد ازدواج هم کل درامدش صرف خانوادش خواهد شد .

بعد ازدواج بدتر میچسبن به خانواده هاشون . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجوری ک نمیشه 😑😐

ولی شده دیگه . در خیلیا دیدم و میبینم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باید بپذیری دیگه که نمیتونی عین بقیه خرج کنی

چون اون باید خرج یک خانواده رو بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان شوهر خواهر شوهرم صحبت کرد گفت خرج مادرپدرم باهامه پدرش ناتوان مجبوره خرجشون بده البته یه حقوق اندکی انگاردارند در حد دو تومن.. 

حالا خواهرشوهرم از اول قبول کرد اما یکمم نامردی میکنه خرج اضافه میتراشه

پسره صدبار از اول گفت شرایطم اینه خوب فکراتون کنید... 

با جون دل قبول کرد درسته باید زنشو تامین کنه و میکنه منتها اول باید خوب فکر میکرد.. پسره خونه داره خداروشکر درامدشم خوبه.. خواهرشوهرم خودش کارمنده کلی هم باباش بهش طلا اینا داد خودشم داره منتها طمع کاریش رو دوست ندارم، با اینکه خداروشکر داره منتها شده از حق داداشاش میزنه میکنه از باباش از اونورم اینقدر خرج اضافی میزاره ب شوهره نمیدونم اون مادر بیچاره ش شکم گرسنه میخوابه یا سیر خدا خودش ب اون زن کمک کنه زن خوبیه گیر ادم خوب نیفتاده.. 

نمیدونم من بودم شاید از اول قبول نمیکردم اما قبول میکنه ادم باید معرفت خرج کنه رو حرفش بمونه... 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

شوهر من تک پسره و قبل ازدواج هر چی داشته خرج خودش و خانواده شده 

ولی از وقتی با همیم حالا دوران عقد من تو خرج دخالت نداشتم 

ولی الان تا ی حدی کمک میکنه میگه فقط من بچت نیستم بقیه ام کمک کنن